Fifine Ampli 3 başlangıç için iyi bir kart mı ?

Arkadaşlar selam, bu kart başlangıç için iyi bir kart mı ? Elektro gitarımı bağlayıp pluginlerle amfi olarak kullanacağım. Yeni nesil bir kart ve fiyatı görece uygun. Bu fiyat bandında Behringer, Presonus vs. başka bir öneriniz var mı ? İkinci el veya sıfır olabilir. Audient EVO 4, Behringer UMC204HD, Presonus 24C, Komplete Audio 1 seçeneklerim arasında. Ama ikinci el olarak. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
İlk defa duydum bu markayı, pek bir fikrim yok. Deneyen, kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Bilindik modeller daha iyi bir seçim olabilir.

Ben gen3 solo studio kullanıyorum. Gayet memnunum. Diğer modelleri kullanmadım, fikrim yok ama bendeki model her işimi gördü. Tek eksi yönü giriş çıkış sayısının az olması.

Sağ olun öneriniz için. 4 bin liraya gen3 var bir tane ilanda en ucuz olarak. Niçin bunu önerdiniz, diğerlerinden farkı nedir ? Anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz sevinirim. 🙂
profesyonel değilim inanılmaz detaylar veremem zaten giriş seviye ses kartları bunlar inanılmaz detaylar da barındırmıyor ama focusrite'ın işi bu, fifine markasını siz yazmasanız ses kartı yaptığını bilmezdim. sonuçta bunlar ses işlemcisi, neden intel gibi bir soru bu ve intel nasıl kendini artık kanıtlamış bi işlemci markasıysa focusrite da öyle.

profesyonel değilim inanılmaz detaylar veremem zaten giriş seviye ses kartları bunlar inanılmaz detaylar da barındırmıyor ama focusrite'ın işi bu, fifine markasını siz yazmasanız ses kartı yaptığını bilmezdim. sonuçta bunlar ses işlemcisi, neden intel gibi bir soru bu ve intel nasıl kendini artık kanıtlamış bi işlemci markasıysa focusrite da öyle.
Eyvallah hocam, yardımınız için teşekkür ederim.
Ben gen3 solo studio kullanıyorum. Gayet memnunum. Diğer modelleri kullanmadım, fikrim yok ama bendeki model her işimi gördü. Tek eksi yönü giriş çıkış sayısının az olması.
Teşekkürler. Bakacağım bulduğuma, alabilirim kafama yattı.

Geri