hani bana hayırsız insanlar hastayken geldim lan gene o guzel caldıınız agır sarkılarla beynimi sey ettiniz ama neyse tamgaz
dengesizpunk demiş ki:hani bana hayırsız insanlar hastayken geldim lan gene o guzel caldıınız agır sarkılarla beynimi sey ettiniz ama neyse tamgaz
Storm_Warrior demiş ki::deli :metalhead
kafalar kopmasın yav.. daha nice konserlerde sallamak için lazım olur demi 😉 🙂
kts demiş ki:pasalar gelemedim son konsere kusurakalmayın...😛 beraber bi seek n destroy soleyemedik.. ama olsun bea 6snda koparcaz kafaları beraber...
gidin kaybolun ve bomba gibi donun..😛
basarılar
HiPnO demiş ki:6 sınra koparıcaz IF i çok iyi olucak çok... Tek salam kelle kalmıyacak... 🙂 ...
Kaybolucaz kendimizi özleticez ve sonra öyle bir gelicezki çok bomba bir biçimde olucaz... Bizi beklediğinize deyicek arkadaşlar...
-Alcohollica- demiş ki:HiPnO demiş ki:6 sınra koparıcaz IF i çok iyi olucak çok... Tek salam kelle kalmıyacak... 🙂 ...
Kaybolucaz kendimizi özleticez ve sonra öyle bir gelicezki çok bomba bir biçimde olucaz... Bizi beklediğinize deyicek arkadaşlar...
Evet Cantucum o konser süper olucak neyse sizin yokluğunuzda ki boşlukta biz de doldurmaya çalşırız yeni şarkılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada bu 6 mayıs da bizim de bir süprizimiz var sonunda "ONE" ın cover ı bitti parçalıycaz inş :twisted:
behind_the_paradise demiş ki:geçtiğimiz gün andaçtaki konserde nasıl bir keyif aldı insanlar öyle şaştım.. vokale ayrı bir tebrikler.
başarılar arkadaşlar.
kts demiş ki:arkadaslar 6snda koparıyoruz tum kafaları...😀😛