Eyvallah hacı beklerız konsere hadı opuldunuz 😛Haspin demiş ki:Başarılar lan 🙂 coşun coşturun 😛
Eyvallah hacı beklerız konsere hadı opuldunuz 😛Haspin demiş ki:Başarılar lan 🙂 coşun coşturun 😛
kts demiş ki:anaaa 17sinde yoksa bizizde mi? amanını... kafalar mı kopcak orda yoksaaa... bizde calıomusuz la...
HiPnO demiş ki:Fırtına grubu olarak silifkedeyiz ve bütün dinleyicilerimize sevgimizi iletiyoruz... Şimdiden 2 tane yeni fırtına parçası bitti... önümüzde daha 10 gün gibi bir süre var ve en kötü 4 yeni parçayla sizlerle olucaz... Ankaraya dönüncede güzel bir demoyla karşınıza çıkıcaz 😉 şimdilik bu kadar...
Fırtına love you...
HiPnO demiş ki:Uzun bir aradan sonra tekrar FIRTINA olarak ankaradayız... Nerdemiydik ?
![]()
😆 astım mağarasını gezdik... Sonra cennet cehennem arası gidip geldik felan 🙂
Bu arada;
![]()
![]()
Gavatlar gibi deveye bindik 😀
Son gece Hotel Calamie de bir konser verdik ve şimdide Ankaradayız...
Bugün ilk stüdyomuz olucak uzun zamandan bu yana... Ve menejerimize parçalarımızı ilk defa dinleticez... Umarım beyenir 😛
Konser planı olarakta İstanbul Durak ta bir konser ve Ankarada bir konser düşünüyoruz... +Tv süprizleride olabilir 😉 Haydi hayırlısı...
Şimdiden bizi bu konserlerde varlıklarıyla ve konsere gelemesede destekleriyle bizim yanımızda olucak siz Fırtına severlere ( 😀 ) Teşekkürü bir borç biliriz... :!:
istediğin sertlikte yorum yap :!:dramar demiş ki:neyse çok sert oldu
Hangi yorum :?: :?dramar demiş ki:neyse çok sert oldu
😀 Bekleriz konserlere 🙂 Demonun çıkmasına az bir süre kaldı :twisted:krmz demiş ki:kork benden kaç!
canlı dinlediğimde daha güsel olcağına inandım nedense 😀
bütün amatör konserleri kaçırdım ama bukez takip edip sizi de dinleriz işallah.....
kolay gelsin...