Konserde kafaları koparmak üzere dostlar sizleri seviyoruz 😉
Demoları beğendiğinize sevindik.Diğer konserlere bekleriz.Görüşmek üzere 🙂duncan demiş ki:Konserde çok keyif aldık yaptığınız işten, ellerinize sağlık, keşke diğer grupları da izleyebilseydik/dinleyebilseydik ama olamadı işte, 3 grubun demosunu da keyifle dinliyorum, bir dahaki konserde görüşmek dileğiyle...
Haspin demiş ki:Demoları beğendiğinize sevindik.Diğer konserlere bekleriz.Görüşmek üzere 🙂duncan demiş ki:Konserde çok keyif aldık yaptığınız işten, ellerinize sağlık, keşke diğer grupları da izleyebilseydik/dinleyebilseydik ama olamadı işte, 3 grubun demosunu da keyifle dinliyorum, bir dahaki konserde görüşmek dileğiyle...
Bu arada Fırtına çok iyiydiniz.Başarılar dostlar 🙂 Daha nice konser vermek hatta verebilmek 😛 dileğiyle.Görüşürüz...
HiPnO demiş ki:Haspin demiş ki:Demoları beğendiğinize sevindik.Diğer konserlere bekleriz.Görüşmek üzere 🙂duncan demiş ki:Konserde çok keyif aldık yaptığınız işten, ellerinize sağlık, keşke diğer grupları da izleyebilseydik/dinleyebilseydik ama olamadı işte, 3 grubun demosunu da keyifle dinliyorum, bir dahaki konserde görüşmek dileğiyle...
Bu arada Fırtına çok iyiydiniz.Başarılar dostlar 🙂 Daha nice konser vermek hatta verebilmek 😛 dileğiyle.Görüşürüz...
Saol dostum... Ama sizleride izleyemedim ya çok üzüldüm buna...
Konser inşallah beyenilmiştir... Umarım Demolar iyi ellerdedir 😀
Bu arada çok yakında bir konser daha sizlerle olabiliriz... Hazırlıklı olun derim ben 🙂 :twisted:
krmz demiş ki:HiPnO demiş ki:Haspin demiş ki:Demoları beğendiğinize sevindik.Diğer konserlere bekleriz.Görüşmek üzere 🙂duncan demiş ki:Konserde çok keyif aldık yaptığınız işten, ellerinize sağlık, keşke diğer grupları da izleyebilseydik/dinleyebilseydik ama olamadı işte, 3 grubun demosunu da keyifle dinliyorum, bir dahaki konserde görüşmek dileğiyle...
Bu arada çok yakında bir konser daha sizlerle olabiliriz... Hazırlıklı olun derim ben 🙂 :twisted:
bide çok konser olmuycak falan diye gözümüzü korkutuyodun
hadi bakalım umarım bu kez uygun olur tarih görürüz kolay gele....
HiPnO demiş ki:krmz demiş ki:HiPnO demiş ki:Haspin demiş ki:Demoları beğendiğinize sevindik.Diğer konserlere bekleriz.Görüşmek üzere 🙂duncan demiş ki:Konserde çok keyif aldık yaptığınız işten, ellerinize sağlık, keşke diğer grupları da izleyebilseydik/dinleyebilseydik ama olamadı işte, 3 grubun demosunu da keyifle dinliyorum, bir dahaki konserde görüşmek dileğiyle...
bide çok konser olmuycak falan diye gözümüzü korkutuyodun
hadi bakalım umarım bu kez uygun olur tarih görürüz kolay gele....
Buna zoraki bir konser olcak diyebiliriz... Kıramıyacağımız insanlar var 🙂 Birde senin gelmemen bizi çok üzdü o yüzden yapıyoruz :roll: 😆