Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım sen iste seni bi sonra ki programa davetiyeyle çağırıyorum sen özelden at bana telini yada ben sana denizden ulaşırım merak etme şimdiden ÖZEL olarak davet edildiniz 😀
ohooo walla bu konuda bişi yapamıycam ama 😀 özel davet de yolladık okursan artık gelmezsen sen düşün başına gelecekleri aydoğandan öpücüklü mektup mu yoksa .... 😀
alooooooooooo ne oluyor kardeşim. Bırakın şu fani işlerii. Tutturmuşsunuz yok şarkı yok grup alla allaa... Amacınız ney sizin 🙂 Ünlü mü olmak istiyorsunuz. Buyrun Van' a gelin. Eminim ünlü olursunuz ama tvde. Lİnc edilen gazi öğrencileri başlığı altında 🙂)) şaka şaka iyi gidiyorsunuz hadi hayırlısı ..
teşeşkküerşer selo_seloo 😀 yaw ah bide gelip bizi dinlemek nasip olsa sana çok daa ii olcak ama bi türlü olmuyo artık yazda dinlersin yada televizyonlarda 😀
Yağmur kızma bea.. Burda takılacak kimse yok. Eğer takılırsan onlarda sana fena takılıyor 🙂) Bu arada bende başladım canlı müziğe,. İnanmayacaksın belkiş ama solist olarak başlıyorum. 6 kişilik grupda hemde 🙂