Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar prosesör arıyorum ritim gitaristim bugüne kadar arkadaşlarımın ya da stüdyoların pedal/prosesörlerini kullandım kendime prosesör almak istiyorum ama 10.000tlnin üstüne çıkamam fiyat performans bir prosesör arıyorum.
peki sizce ge200 mü yoksa ikinci el mg30 mu daha mantıklı ge200ü taksitli bi şekilde zorlayabilirim ama 11-12 bin civarına 2. el mg30 buldum o da mantıklı geldi
ge150 için de ton yazarken çok kullanışlı olmadığını duymuştum
peki sizce ge200 mü yoksa ikinci el mg30 mu daha mantıklı ge200ü taksitli bi şekilde zorlayabilirim ama 11-12 bin civarına 2. el mg30 buldum o da mantıklı geldi
ge150 için de ton yazarken çok kullanışlı olmadığını duymuştum
yanlış duymuşsunuz 🙂 nux alacağınıza mooer alınır her türlü...satmak istediğinizde eski cihaz olarak kalmasın diye en son çıkanı önerdim size...ge200 6 sene önceki teknoloji, nux mg30 5 yıllık...2 sene sonra çöp fiyata düşecek şeylere yatırım yapmanızı istemem, ge150 de 9 efekt slotu var, fazlasıyla yeter...
valeton gp-5 büyük uğraşlarla getirttim 2 haftada sattım, valeton ancak back up olarak esas setup ınız arıza yaparsa kullanılacak kalitede...youtube videoları yanıltıcı...