ya babalar güreş bahane muhabbet şahane.programın sunucuları jimmy ve nicky le tanışmayanınız varsa hemen tanışsın.adamlar geyiğin dibine vurduruyorlar.dünyanın en muhteşem ikilisi.özellikle nicky adlı şahıs sizi zevkten dört köşe ediyor.sizde izleyin ufkunuz genişlesin.nicky göre amerikan güreşi baleden bile estetik.o yüzden bale adeta bir amerikan güreşiymiş.bu sporu anlamak için derin bir edebi bilgi,santrançtaki kadar kıvrak bir zeka gerekirmiş. ayrıca güreşçilerin hepsi üniversite mezunuymuş.vs..diye gidiyo
valla babalar ben bayıla bayıla izliyorum.sizin yorumlarınız neler.izleyenler varsa ekşi sözlükteki yazılara bi baksınlar.maçta geçen dialoglar var.kesinlikle yarılacaklar. bu arada bu adamların gerçek isimlerini bileniniz varmı.harbi merak ediyorum.
valla babalar ben bayıla bayıla izliyorum.sizin yorumlarınız neler.izleyenler varsa ekşi sözlükteki yazılara bi baksınlar.maçta geçen dialoglar var.kesinlikle yarılacaklar. bu arada bu adamların gerçek isimlerini bileniniz varmı.harbi merak ediyorum.