jimmy....bu gelen güreşçi veteranmış.veteran ne demekti nicky..
nicky....hemen söylüyorum.veteran vejeteryanın ağa babasıdır.hiç bi şekilde süt bile içmez bunlar.
jimmy...goldbergin bişeyiyle başka bişeyinin kalınlığı aynıydı.hemen notlarımı karıştırıyorum.evet goldbergin baş ile boyun kalınlığı aynıymış.
nicky....e tabi goldberg kızınca boyun kasları 1/4,1/5 oranda büyüyor.o yüzden.ayrıca goldberg dik yakalı kazak giyince neye benzer.varın siz düşünün sevgili seyirciler.
guarrero la parka adlı güreşçiyi benzetiyor;
nicky ...guarrero la parkayı hiç sevmez.şöyleki guarrero,nun altıncı kuşaktan büyük babası bir maya hükümdarıydı.ama ispanyollar bunun dedesini öldürdü ve halkı sömürgeleştirdi.ayrıca altıncı kuşaktan anneannesinide çok pis köle ettiler.bildiğin gibi la parkada ispanyol kökenli.oda dedesinin intikamını böyle alıyor...
nicky,nin van damme la iligli yorumu;bu arada goldberg evrenin askerleri filminde van dammedan bi araba dayak yemiş ona istinaten konuşuyor
...van damme eski balettir.o yüzden kasları çok yumuşaktır.döverken acıtmaz.zaten orasını burasını açar.araya alır.yumruk,tekme falan yani yanlış anlamayın sevgili güreşseverler.
ayrıca goldbergin hollwoodda olmasa bile en azından yeşil çamda rol alması gerektiği muhabbeti falan varki yarım yarım yarılırsınız.
nicky...ya jimmy sorarım sana.şu goldberg matrixde oynayamazmıydı...
nickyden özlü sözler...tabi maç sırasında durumu özetlemek amacı ile
....bağ benim belletirim,kemer benim kitletirim.
....sarışınsın sarışın güzel,al bunuda benden ezel...dedi ve ense köküne çaktı birtane
....saçımı başımı alırım,kadrajımı yaparım,sanada bi tane çakarım(big sex nin köşede diğer güreşçiyi kadrajlayıp suratının ortasına yapıştırması esnasında)