Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar yeni schecter sun valley fr aldım çalarken akort kaçıyor ve köprü vidalarını sıkarak düzeltiyordum ancak ince mi telinin vidası daha sıkılmıyor kilidi açıp burgulardan akortlayıp daha sonra kitlemem mi gerekiyor bilemedim yardım eder misiniz :/
tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu arada sadece ince mi telinin akordu gitti yine de üstteki işlemleri yapacağım değil mi tek tel için demek istedim yani 🙂
tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu arada sadece ince mi telinin akordu gitti yine de üstteki işlemleri yapacağım değil mi tek tel için demek istedim yani 🙂
hocam denedim de şlmdi akortlar da bir sorun yok hallettim lakin üst iki tel biraz şıngır şıngır ötmeye başladı drop D kullanıyorum bu arada köprü vidalarıyla ilgili olabilir mi acaba la telinin vidası diğerlerine göre biraz daha yukarda duruyor gibi hisettim isterseniz video fotoğraf ses dosyası felan atabilirim 🙂