Emir Hetfield 7 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bende Dean razorback var ve bugün tel takıcakken farkettim 1 tanesi eksik Floyd rose kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Merhaba arkadaşlar bende Dean razorback var ve bugün tel takıcakken farkettim 1 tanesi eksik Floyd rose kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
bluesyboy 7 Şubat 2024 #2 Emir Hetfield demiş ki: Merhaba arkadaşlar bende Dean razorback var ve bugün tel takıcakken farkettim 1 tanesi eksik Floyd rose kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi Hepsini görmek için tıklayın... Solo ya baktınız mı? Floyd rose elektro gitar köprüleri floyd rose elektro gitar köprüleri www.solomusicankara.com
Emir Hetfield demiş ki: Merhaba arkadaşlar bende Dean razorback var ve bugün tel takıcakken farkettim 1 tanesi eksik Floyd rose kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi Hepsini görmek için tıklayın... Solo ya baktınız mı? Floyd rose elektro gitar köprüleri floyd rose elektro gitar köprüleri www.solomusicankara.com
Emir Hetfield 7 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bluesyboy demiş ki: Solo ya baktınız mı? Floyd rose elektro gitar köprüleri floyd rose elektro gitar köprüleri www.solomusicankara.com Hepsini görmek için tıklayın... Acaba burdaki tel bloğu benimkiyle uyumlu olurmu
bluesyboy demiş ki: Solo ya baktınız mı? Floyd rose elektro gitar köprüleri floyd rose elektro gitar köprüleri www.solomusicankara.com Hepsini görmek için tıklayın... Acaba burdaki tel bloğu benimkiyle uyumlu olurmu
Emir Hetfield 7 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Devedikeni demiş ki: Whatsapptan Koray abiye yaz kumpasla ölçer söyler sana. Hepsini görmek için tıklayın... Koray abi kimdir çünkü bu sayfada çok aktif değilimde kendisi bana ulaşabilirmi acaba
Devedikeni demiş ki: Whatsapptan Koray abiye yaz kumpasla ölçer söyler sana. Hepsini görmek için tıklayın... Koray abi kimdir çünkü bu sayfada çok aktif değilimde kendisi bana ulaşabilirmi acaba
bluesyboy 7 Şubat 2024 #6 Emir Hetfield demiş ki: Koray abi kimdir çünkü bu sayfada çok aktif değilimde kendisi bana ulaşabilirmi acaba Hepsini görmek için tıklayın... Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
Emir Hetfield demiş ki: Koray abi kimdir çünkü bu sayfada çok aktif değilimde kendisi bana ulaşabilirmi acaba Hepsini görmek için tıklayın... Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com