matushella demiş ki:
floyd rose dan başka köprülü bir gitar kullanmadım ama nedense gitarın gövdesindeki o kocaman boşluk beni hep rahatsız etmiştir. 8O
ama ibanez jem versek ordaki kocaman boşluk yanında tutmak için açılmış çukurda dahil hiçbiri rahatsız etmez dimi
🙂 boşluk moşluk hikaye kardeşim floydun sustain azalttığıda öle aham şaham bişi değil...floyd rose bir lükstür floyd rose hastası biri olarak her zaman bunu sölemişimdir...Dezavantajları varmış banane eğer gerçekten bişeye gönülden bağlıysan hiçbişi batmaz sana...Bana batmıyor bişi oldumu alıp düzeltiyorum hemen çokta zor bişi değil...2 saat msn başında oturunca zaman kaybı olmuyorda tel kopunca kayan akoru düzeltmek mi zaman kaybı oluyor ne olur geçin abi bunlar gitar çalmaya bakın...Sahnede tel kopacakmış ya yapmayın hocam ya o kadar korkuyorsan al bitane tahta parçası koy floydun arkasına sabitle 1 dk nı almaz sonra sahneden inince çıkar takıl kafana göre...Floyd rose her zaman ama her zaman gitarı gösterişli işlevsel gösterir...Ayrıca floyda çok hakim bir insan zaten kolay kolay tel koparmaz back yapmadıkça aşırı bir şekilde...Çok hırlıysa zaten sabir köprüde bend yaparken bile kopartırsın teli...Saygılar gitarınızla bol uğraşlı günler...