focusrite scarlett 18i8 gen 3 önerisi

merhabalar değerli dostlarım. m audio air 192 / 4 ses kartım var ve değiştirmeyi düşünüyorum. focusrite scarlett 18i8 gen 3 ses kartı çok ilgimi çekti. rode k2 ile bağlarım diye düşünüyorum. ayrıca alesis turbo mesh kit ile de bağlamayı düşünüyorum. beat yaparken davulları canlı kaydetmek için. bu ses kartını önerir misiniz? yorumlarınıza ihtiyacım var. teşekkür ederim şimdiden.

Selam dostum, Focusrite Scarlett 18i8 Gen 3 bence harika bir tercih olur. Rode K2 ile de güzel uyum sağlar, preamp kalitesi zaten gayet iyi. Ayrıca, Alesis Turbo Mesh Kit’i bağlayıp canlı davul kaydı almak için de ideal. Kanalların fazla olması özellikle davul ve başka enstrümanları aynı anda kaydetmeyi kolaylaştırır. Focusrite sağlam bir marka, pişman etmez. Beat yaparken de rahat edersin. Güle güle kullan şimdiden!

merhabalar değerli dostlarım. m audio air 192 / 4 ses kartım var ve değiştirmeyi düşünüyorum. focusrite scarlett 18i8 gen 3 ses kartı çok ilgimi çekti. rode k2 ile bağlarım diye düşünüyorum. ayrıca alesis turbo mesh kit ile de bağlamayı düşünüyorum. beat yaparken davulları canlı kaydetmek için. bu ses kartını önerir misiniz? yorumlarınıza ihtiyacım var. teşekkür ederim şimdiden.
Bu fiyat seviyelerinde ; cihazın giriş çıkış sayı ve türleri ihtiyacınızı karşılıyorsa SSL 12 de göz ardı edilmemesi gereken bir alternatif bence. SSL 12'yi kullanan arkadaşlarım ( ki bunlar bu işlerde oldukça tecrübeliler ) cihazdan son derecede memnunlar. Üstelik cihaz Scarlett 18i8 Gen3'den daha ucuz.

Geri