Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi focusrite scarlett 2i2 gen3 ve gen4 arasında farklar neler pek anlayamadım mağazadaki açıklamadan ciddi farklar var mı ?
Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi focusrite scarlett 2i2 gen3 ve gen4 arasında farklar neler pek anlayamadım mağazadaki açıklamadan ciddi farklar var mı ?
Bunu okudum o dediği değerler ciddi fark ediyor mu, dore müzikte 2i2 gen3 ve gen4 aynı fiyat şu anda , gen3 belki stok sonu indirime girer diye düşündüm kayda değer fark yoksa iyi de indirim olursa gen3 alacaktım.
Bunu okudum o dediği değerler ciddi fark ediyor mu, dore müzikte 2i2 gen3 ve gen4 aynı fiyat şu anda , gen3 belki stok sonu indirime girer diye düşündüm kayda değer fark yoksa iyi de indirim olursa gen3 alacaktım.
Bu gen4 çıkmadan önce 2i2 4-4.5 falandı. Hatta prime indiriminde 3.5 a falan düşmüştü.Pakette ucuzdu. Dediğiniz gibi gen3 e indirim gelebilir ama tr mağazalarının yapacağını düşünmüyorum. Amazonu takip edin
Kayıt ve yayında kullanacağınızı söylüyorsunuz. Bu durumda spec'lerine göre kesinlikle Gen4 tercih etmeniz menfaatinize olur. Çünkü gerek konvertör ve gerekse mic-pre'leri bayağı bir upgrade edilmiş. Ayrıca loopback özelliği eklenmiş. ( İlave başka farklar da var onlara girmiyorum. ) Bahsettiğim bu farklar bile Gen4 almak için yeterli bir sebep bence.
Örneğin yayıncıların klasik mikrofonu olan Shure SM7B kullanmaya kalksanız ; gain yetersizliği nedeniyle Gen3 ile bir verim alamazsınız. Ama Gen4 ile çok daha rahat çalışırsınız. Bunun gibi Gen4 lehine bir çok faktör sayabiliriz.