ForePlay (Rock) - Ankara

bihtiyar cümle ki kel kafalılar odunun dan gelmedir,devamlı lastik şokellalı yastıklara bas koyan klavyelerin beresi ve sezen cumhur önal da tartısmaktadırlar bu konuyu!!!!
😀 yav gruba sole bi göz atarsak süperler ama ben davulcuya pek ısınamadm biraz acemi gibi mesela zillere vuruyo sonra vazgecio herhalde ses kesilsin diye hemen tutuyo onları ama zamanla gelistirebilir kendini(bence değistirilmeli ama grup ne düsünüyö bu konuda bilmiyorum)
herkese selamlarrrrrrr!!!!

ben.......eeeeeee.......şey yapmaya çalışıyodum,neydi? 2 trampet 2 kick hah!,lars ulrich videosunda göstermiyo ama, donatinin bayburt pazarında yaptığı konuşmadan etkilenmiş olacak ki son sergisinde etkili bi biçimde atlattı şovalyeleri.

Hepimiz sıcak sıcak oturalım diye geçen senenin kırkpınar ağası ayakkabı evleri yaptırmış, siz hala burada çekirdek çitleyip ayak önüne tükürme kıvamında saçmalıyorsunuz. Zaten Lars Ulrich kendini intihar etmezliğinden dolayı ölmüş geçen sept gününde...

vazgeçiren lahana dolması taklidi yaparak davul çalabilen tek davulcu benim, foreplayin davulcusu da davulcu filan diil bence çünkü kendisi bir....................................ismail türüt robotu üreticisidir !!!!!!

Geyiği tavana vurdurmuşsunuz Foreplay elemanları ve fanları. Gölge Pub'da çalarken, Foreplay'i kulak kabartma yoluyla Gölge'de dinleme şansım olmuştu. Onur manyağı yine birşeyler sıkıyordu solo babında. Adam ciğerden bile sıksa çok sağlam sıkıyor valla 🙂
Bayağı tanınıyorsunuz vallahi Ankara'da. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Not: Özkan'ın elimde şantaj fotoğrafları mevcuttur. (Livata ilişki, koko partisi ve benzeri)

selamlar...neden bu foruma bi aydir girilmiyo,merak ettim.hmmm buarada foreplay´in sitesini bana yollar misiniz.igilenenler saolsun...

ben çok ilgilendim ama bilmiyorumki yolliimmm... özkan ın bende de birçok fotoğrafı mevcut... (kadın iç çamaşırlarıyla patlamış mısır yediği benim favorim) saygılar... özledim valla...

saol ilginden dolayi...da özkan kiyafetleriyle daha iyi be...
peki ankarada foreplay den baska kim sölüo fools garden`in lemon tree`sini,weya liquido`nun narcotic`ini????? bilen warsa pls yine help

allah muhabbetinizi artırsın ya, çok şen şakrak bi herkes. son 2 haftadır overallda dinliyorum bi yorum yapiyim dedim , valla 4. dinleyişim bu ilkinde çok cazibeli gelmiyo ama alkol filan etkisiyle artık müzikal kaliteden çok eğlenceyi düşünüyo insan, bunuda gayet iyi yaptıklarına inanıyorum. davulda gitarda var sorunlar falan ama kendi tarzlarında çalıyolar ve bence güzel de oluyo. seven nation army ve pelin ittifakı da ilginç olmuş. bu arada son izlediğimde gitar revizyonu vardı, ve ciddi anlamda çok temiz ve hoştu tonlar. sanırım gitarist strat kullanıyodu teleyemi geçti nedir, merak ettim en son kullandığı gitarı.

müzikaliteler ve eğlenceler...bunlar daha çoook tartışılcak konular,neyse davulda ne gibi bi sorun vardı ben anlayamadım?dışarıdan nasıl duyulduğumu pek bilmiyorum monitor yok.müzikalite istiyorsanız evet biz orda fusion jazz,drum&bass,prog-rock,new age,funk....ve sayılabilecek biçok şeyi çalmıyoruz.sadece eğleniyoruz,eğlendirmeye bakıyoruz.
bu arada ben yakında elektronik müzik çalışmalarımı(parçalarımı-ambient,electronica,drum&bass,
i.d.m.experimental ... ve birçok tarzın karışımı) em.411 sitesinde yayınlıyacağım(white kudzu) buralarda dolaşıp ciddi ilgilenenler varsa daha sonra vereceğim link le dinleyebilirler.(onur ertem)

submarinesolo demiş ki:
müzikaliteler ve eğlenceler...bunlar daha çoook tartışılcak konular,neyse davulda ne gibi bi sorun vardı ben anlayamadım?dışarıdan nasıl duyulduğumu pek bilmiyorum monitor yok.müzikalite istiyorsanız evet biz orda fusion jazz,drum&bass,prog-rock,new age,funk....ve sayılabilecek biçok şeyi çalmıyoruz.sadece eğleniyoruz,eğlendirmeye bakıyoruz.
bu arada ben yakında elektronik müzik çalışmalarımı(parçalarımı-ambient,electronica,drum&bass,
i.d.m.experimental ... ve birçok tarzın karışımı) em.411 sitesinde yayınlıyacağım(white kudzu) buralarda dolaşıp ciddi ilgilenenler varsa daha sonra vereceğim link le dinleyebilirler.(onur ertem)
Açıkçası çok ilgilenirim 🙂 bekliyorum.

cumartesi günü dinlediğim kadarıyla (biziz) özellikle davul ve özellikle gitar harikaydı.Gitaristin yakaladığı harika tonlardan ötürü onu kutluyorum.Onura zaten diyebilecek bişe yok kütür kütür çalıyo hayvan 🙂

Geri