Bu başlıklar neden tek tek gidiyor anlamadım. Bunun başlığı da vardı. Koca spor bölümü tek sayfaya düşmüş böyle böyle.
Bu sezonun ortasından itibaren yeniden gaza gelip 3 senenin ardından takip etmeye başladım ve ben bu kadar dramatik bir son bilmiyorum, hatırlamıyorum. Massa'nın babası sevinirken "Yok yok, olmadı" diye dürtüldüğünde adamı Yaprak Dökümü'nden Ali Rıza Tekin ile özdeşleştirdim bir anda. Coulthard'ın kaza yapıp tek tur bile tamamlayamadan son yarışını bitirmek zorunda kalması kötü oldu, daha iyi bir kariyer sonunu hak ediyordu. Force India'da Mercedes ile anlaşmış bu arada motor konusunda. Nitekim kim ne derse desin bu sporun geleceği Vettel'dir, kendisini ileride Ferrari'de izleyeceğimizden şüphe yok, Schumi şimdiden rakı filan ısmarlamaya başlamıştır ona lobi babında. Daha iyi bir araç ile herkesin anasını ağlatabilir, çocuğun gözlerinde insan bir şeyleri fark edebiliyor; yeniden İtalyan/Alman milli marş kombinasyonlarını dinleyeceğimiz günler yakındır.
Bu arada, başlıktaki harfleri küçült çünkü kurallara aykırı diye uyarırdım ama; salla diyorum zaten yöneticilerden de takan yok. Yeni nesil forum şanslı canım, şanslı.