Bugün Ercan Taner ve Burcu Esmersoy'un beraber sunduğu spor haberlerine bakıyordum Ntv Spor'da. Schumi'nin boyun ağrılarının kısmen bahane olduğunu ve muhtemelen eskisi gibi birincilikler kazanamayacak oluşunun geri dönüşü iptal etmesindeki asıl etken olduğunu söylediler. Dünyada bir kaç tane sporcu var ki, bunu asla ve asla yapmazlar, yapacakları son şey rekabetten kaçmak olur ve iş en iyi oldukları şeyi yapmaya gelince egoları sıfırlanır; bizden bile daha amatör bir ruhla mücadele edebilirler. Jordan ve Schumi bu duruma en güzel iki örnek bence.
Yani boynumda ağrı var diyorsa, vardır. Dönüşüme engel diyorsa, engeldir. Ayrıca, futbolda bilek veya kasık neyse, Formula 1'de de boyun odur. Hele ki Schumi "tamam geliyorum lan" dedikten sonra, "durun hocular durun, karizma çizilir filan, caydım ben şimdi" diyecek kadar korkak ve -kötü anlamda- amatör biri hiç ama hiç değildir. Evet harika bir rüya gördük ama Megadeth'ten High Speed Dirt dinler misali yere çakıldık ve uyandık. Bu işe en çok Ecclestone üzülmüştür eminim hahah. Sporun geneli için süper olacaktı ama olmadı. Neyse, kaldığımız yerden devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. Ferrari'nin kayıp olduğu ve muhtemelen daha da kötüye gideceği bu sezonda Belçika ve İtalya GP'lerine yaklaşmanın heyecanı ile idare edeceğiz.