8-10 önce bu kadar çok platform yoktu internette. Artık forumlar bile facebook üzerine taşınıyor🙁8-10 sene önce baya aktifdi bu forum. neden bu hale gelmiş
Rip Turkrock Forum 2003-2018
Üretenleri banla, canlandırmak için alternatif fikir sunanları banla, kuralları kendi uzvunun keyfine göre uygula, sonra forum neden böyle. Gereken yapıldı, forumun abileri bir araya geldikleri çok daha etkili bir oluşum kurdu gel gelelim adını burada anamıyoruz, özel mesaj atmayın orada da özel hayatın gizliliğine ultra saygı duyulduğu için asla okunmayan mesajlarımız yüzünden banlanıyoruz. Bir topluluğu kaliteli kılan ismi değil mensubu olan insanlardır, o kalite de çok daha öz bir şekilde sürmekte. Keşfetmek isteyen arkadaşları araştırmacı ruhlarını kullanmaya davet ediyorum.
Bu konu bile 20 farklı başlıkta tartışılmıştır, baştan baştan alevlendirmeye gerek yok.
siteyi buldumda ora çoktan ölmüş dostum. burda gene biraz hayat var 😀İsteyen arkadaşlar explorer yapım projesi, strat yapım projesi diye aratarak siteyi bulabilirler 🙂
siteyi buldumda ora çoktan ölmüş dostum. burda gene biraz hayat var 😀
Bir hususta yanlış anlaşıldığımızı düşünüyorum 🙂 Biz yeni bir Türkrock oluşumu değiliz.
Kendi aramızda gitar yapımlarımızı ya da bakımlarımızı sergileyebileceğimiz bir düşünce olarak başlayıp, bu konuda yardım isteyebilecek arkadaşları da düşünerek forum olarak kurmaya karar verdik. Bu tarz konularda çok açık Türkçe bir kaynak olmaması bir bakıma ön ayak oldu. Bunun yanına sadece gitar yapımı ile ilgili olmasın diyerek donanım, kayıt vs gibi yan kollar da ekledik. Ekleyecek bir şeyimiz olduğunda ya da bir soru, yardım talebi olduğunda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Kapımız herkese açıktır. Dileyen incelediği bir pedalı amfiyi tanıtabilir, dileyen yapım onarım ile ilgili bir başlık açıp yapıtını sergileyebilir, yardım isteyebilir.
İyi geceler 🙂
Evet aynenÜyelik taleplerinizin onay süreci biraz ağır işliyor sanki...