3. Maddede taşlar bana gelmiş olsun teşekkürler yinede ama forumlar bilgi alışverişi yapmak için var , ben ve benim yaş grubumdan kardeşlerim burada soru soruyoruz ve bilgilerimizi genişletiyoruz bence ayıp ve dalga geçilecek bir olaya benzemiyor vede müziği yaşa göre değerlendirmek bana sorarsanız yanlıştır .Saygısızlık olarak algılamayın lütfen bu yazıyı yazmamdaki tek amacım , az da olsa önyargısız yaklaşmanızdır😉.Teşekkürler
Düzgün bir insan olduğuna eminim, sadece yaklaşımı yanlış gibi geldiSana kasıtlı yönelme olduğunu sanmıyorum. Ant öyle bir adam değil en azından.
Düzgün bir insan olduğuna eminim, sadece yaklaşımı yanlış gibi geldi
Tamamdır🙂Yahu sana yönelik bir şey yok. Başlığın amacı makara. Hedefe seni oturtsunlar durduk yere? Bir tersliğin, terbiyesizliğin olsa neyse diyeceğim o da yok.
Slash varken iommi kimdir.... değil mi?Kimdir, kimin torpillisidir lan bu hackeiommi?
EKLEME: Alternatif sövgüler: Her b.ka da burnunu sokmuş. harbiden biliyorsa ne olayım, Star Wars dururken Spock nedir, imzasındaki ekipmana sahipse beni öpsünler, ukala .bnetor, Greco ne a.q, yalancıya bak o model Gibson mu varmış?
Slash varken iommi kimdir.... değil mi?
(Not: Dövmeyin)
Forumda hatun mu vardı ? 1-2 tane rastladım ama ilgimi şu çekti açıkçası... Arkadaş onca tavsiye istediğim başlık açmışımdır yada görümüşümdür Hiç bir başlık bir hanımefendinin açtığı başlık kadar rağbet görmemiştir... La yuh.!
bi de esitlik isterler, hani nerde esitlik 😀Şu duruma açıklık getirmek isterim
Bir hatunun açtığı yardım konusu
Kulaklık Önerileri
Bu da benim açtığım konu:
Bass Gitar Kayıdı Için Ses Kartı Şeçimi
Referans Kulaklık Tavsiyesi
Bu nedir abi neden ama ?
Şeçimi ve Kayıdı demişsin, ondan bakmamışlardır 😀Şu duruma açıklık getirmek isterim
Bir hatunun açtığı yardım konusu
Kulaklık Önerileri
Bu da benim açtığım konu:
Bass Gitar Kayıdı Için Ses Kartı Şeçimi
Referans Kulaklık Tavsiyesi
Bu nedir abi neden ama ?