Blackstar HT5r Combo olmasın o amfi.. Değilse de benzeri mevzu.. Kayseri, Ankara civarı bir yerde 700 TL fiyatla kısa sürede gitmişti amfi, hatta satıcı birkaç pedalla beraber satıyordu, roctron silver filan..Bir tarihte, ilgimi çeken bir amfi thoman fiyatından (kargo+gümrük dahil) 150 TL yüksek bir fiyata satılığa konulmuştu. Ve hatırlıyorum, o amfi 2-3 ay önce 700 TL civarı daha uygun bir fiyata satılığa konulmuştu ve aynı amfi idi. Oradan alınıp satılığa konulmuştu yani. Dolar da pek yükselmedi o ara. Satıcıya thoman fiyatını belirten ve fiyatı revize eder ise ilgileneceğime dair bir mesaj attım. Atarlandı, ben de teşekkür ederek mesajı sonlandırdım.
Üstünde çok durulacak şeyler değil. İsteyen istediği fiyata koysun, isteyen almasın. İstemeyen alsın. Ama "küçük bir şaka" olarak "el sürülmemiş" ürünler sıfır fiyatına satılığa konulunca gülmemek de elde değil 🙂
Diyelimki benim yarına ödemek zorunda olduğum taksitim var ya da çocuğumun ameliyatı var.. Çok acil para lazım, çabuk satışı olsun diye 2000 TL fiyat koydum USA Fender plus'a ve anında sattım, işimi gördüm. Gitarı alan da ertesi gün 4500 TL den ilanı açtı.. Satışın reel zararını yaşayan biri olarak hayrını gör demekten başka bir şey diyemem. Alan da ticaretini ister yapsın, ister yapmasın takdir ettiği fiyat onu ilgilendirir, yorum yapmak (gitarın fiyatı biraz yüksek, ya da özellikleri dediğiniz kadar iyi değil, ben kullandım memnun kalmadım vs) ayrı da adamın koyduğu fiyat piyasa şartlarına göre makulsa satın aldığı fiyatı kendisi açıklamadıktan sonra ifşa etmek hoş değil..
Son düzenleme: