barrios 23 Kasım 2024 #1 İlk defa foruma girip de yeni halini görünce beğendim. Genellikle yadırgar veya tuhaf bulurdum yeni görüntüyü. Ama bu sefer olmuş sanki?
İlk defa foruma girip de yeni halini görünce beğendim. Genellikle yadırgar veya tuhaf bulurdum yeni görüntüyü. Ama bu sefer olmuş sanki?
uncanny 23 Kasım 2024 #3 bu tema seçilebiliyordu zaten arayüz seçiminden. nedense default olmuş şimdi.
Rock Tribe 23 Kasım 2024 #5 uncanny demiş ki: bu tema seçilebiliyordu zaten arayüz seçiminden. nedense default olmuş şimdi. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bu forum yazılımının default renkleri bu olmalı, ben de niye default'a döndürdüler acaba kapanacak mı diyordum.
uncanny demiş ki: bu tema seçilebiliyordu zaten arayüz seçiminden. nedense default olmuş şimdi. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bu forum yazılımının default renkleri bu olmalı, ben de niye default'a döndürdüler acaba kapanacak mı diyordum.
gokmengzsr 23 Kasım 2024 #7 kadir6185 demiş ki: Ben beğenmedim 🙁 Hepsini görmek için tıklayın... Çok cancanlı olmuş böyle benim de hoşuma gitmedi
kadir6185 demiş ki: Ben beğenmedim 🙁 Hepsini görmek için tıklayın... Çok cancanlı olmuş böyle benim de hoşuma gitmedi