Pentagram1999 demiş ki:ya sonuçta ayrıca bir yaratıcılık bir beceri gerektirmeyen bir uğraş eğer fotoğraf makinasını kullanabiliyorsan bas düğmeye bu kadar ha bi de ışığını ayarla
walla öyle haa😀 diyelimki eline bıcak verdiler önündede hasta..bıcak kullanmasını meyve soymaktan öğrendin biliyorsun ve hastanın böbreğini al dediler haa unutmadan böbreğin yerinide gösterdiler tek iş senin bıcağı daldırmanda yapabilirmisin?monaLisa_ demiş ki:Pentagram1999 demiş ki:ya sonuçta ayrıca bir yaratıcılık bir beceri gerektirmeyen bir uğraş eğer fotoğraf makinasını kullanabiliyorsan bas düğmeye bu kadar ha bi de ışığını ayarla
taktın sen de 🙂
hadi öle olsun...
rockture demiş ki:walla öyle haa😀 diyelimki eline bıcak verdiler önündede hasta..bıcak kullanmasını meyve soymaktan öğrendin biliyorsun ve hastanın böbreğini al dediler haa unutmadan böbreğin yerinide gösterdiler tek iş senin bıcağı daldırmanda yapabilirmisin?monaLisa_ demiş ki:Pentagram1999 demiş ki:ya sonuçta ayrıca bir yaratıcılık bir beceri gerektirmeyen bir uğraş eğer fotoğraf makinasını kullanabiliyorsan bas düğmeye bu kadar ha bi de ışığını ayarla
taktın sen de 🙂
hadi öle olsun...
Bence fotoğrafçılık bir sanattır çünkü bir anı,bir görünümü ölümsüzleştirir fotoğraflar...Aynı zamanda zaman geçirmek ve stres atmak için güzel bir hobi olduğunu düşünüyor,herkese tavsiye ediyorum 😉DoDo demiş ki:Sizce fotoğrafcılık bir sanat mı?Bazıları zaten var olan bir şeyin resmini çekmenin bir sanat olmayıp kopyacılık olduğunu düşünüyor.Buna biraz katılıyorum.Ama bazı fotoğrafcıları tanıyorum ki fotoğrafa duygularını yüreğini işleyerek çekim yapıyor,en doğru zamanı bekliyor.Ben kararsızım ya siz!?
Pentagram1999 demiş ki:ya sonuçta ayrıca bir yaratıcılık bir beceri gerektirmeyen bir uğraş eğer fotoğraf makinasını kullanabiliyorsan bas düğmeye bu kadar ha bi de ışığını ayarla
tabikide aynı şey değil burada senin anlayış ufkunu genişletmekti amaç.sana sölememi istediğin şeye başka bir örnek wereyim.ben araba kullanmasını biliyorum fakat uzun yola gidemem..bu acaba kafanda bişeleri canlandırdımı?Pentagram1999 demiş ki:Eehhehe evet güzel bir örnek ama sende aybı şey olmadığını biliyosun.
Bana şunu söyle fotoğraf malinasını kullanmayı bilen biri bu işi yapar mı yapamaz mı?
Sakın gene böbrek le ilgili bi örnek verme 😀 😀 😀
sana anlatmaktan bıktığımın resmidir.Pentagram1999 demiş ki:Ya bi yandan öyle ama ben sanatçı olarak ressam ı şair i ya a bi müzisyeni düşünürüm çünkü bir yetenek bir emek var ama fotograf bir hobi dir yani ayrı bir kabiliyet gerejtirmiyor tabi bunlar benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım ki burada da bu işle ilgilenen kişiler de vardır.
Bende alırım bi 15 mp lik codak çamurların içinde oynayan çocukarın fotoğrafının çekerim sonra as sergiye buyrun size sanat.
Yani biraz şans gerekir çünkü olayların içinde olalısın ...........
Saygılarrrrr.........
Pentagram1999 demiş ki:Eheh annatmak zorunde değilsin 🙂 Ya şansın makinan varsa ve geziyorsan fevkalade fotoğraflar çekersin.Hiçkimse bana bunun sanat olduğuna inandıramaz
rockture demiş ki:fotoğrafçılıkta sanat olmayan tek şey insanın kafasında foroğraf makinası kırmak diyip bu anlamda bu geyiğe son veriyorum.katılanlar parmak kaldırsın 🙂sevgiler...