Teşekkürler, bir problem yaşamadınız o zaman, fx loop tan bağlayıp input sonrası preset'e eklerim diye düşünmüştüm.Expression pedalları hariç tüm pedallar seri olarak FM3’ün input’una bağlı.
Teşekkürler, bir problem yaşamadınız o zaman, fx loop tan bağlayıp input sonrası preset'e eklerim diye düşünmüştüm.Expression pedalları hariç tüm pedallar seri olarak FM3’ün input’una bağlı.
Hiçbir sorun yaşamadım. Genelde wah/whammy gibi efektleri zaten amfinin önünde kullanıyorum. İsterseniz fx loop’tan da girebilirsiniz. Yalnızca, fx loop’ta kullanacağınız efektler için preset’lerinizin sinyal yolunu da güncellemeniz gerekecektir.Teşekkürler, bir problem yaşamadınız o zaman, fx loop tan bağlayıp input sonrası preset'e eklerim diye düşünmüştüm.
Özgür' ün buralara gelmesi daha büyük bir olay bence. Hoşgeldin kardeşlik.Selamlar,
Daha yeni Ambar Guitars aracılığıyla FM3 MK2 Turbo sahibi oldum. Benim şu ana kadar duyduğum en doğal, en organik ve en önemlisi çalması en keyifli cihaz. Gerçekten bana aşağıda sıraladığım hiç birisi bu hissiyatı şu ana kadar veremedi. Uzun bir birlikteliğimiz olacak gibi duruyor.
Daha önce kronolojik sırayla elimden aşağıdaki prosesörler geçti:
Digitech RP 80 🙂
Boss GT 10
Line 6 HD500X
Mooer Preamp Live
Mooer GE250
Headrush Pedalboard
Kemper Stage Profiler
Line 6 Hx Stomp
IK Multimedia Tonex
Quad Cortex - Duruyor
Fractal FM3 - Duruyor
Bu arada şu anda sahnede lambalı amfi ile çalmaya devam ediyorum. Ve devam edeceğim gibi duruyor. Çünkü amfinin o dolgun sahne içi volume 'ünü grup olarak çok seviyoruz. Ancak kayıtlarda kendi amfimin karakterinden farklı bir sound aradığımda fractal kullanabileceğime eminim. Ya da şu an çaldığım gruptan farklı bir projede çalarsam direk muhtemelen fractal 'ı sisteme girerim diye düşünüyorum. Şu anda alternatiflerine baktığımda FM3 gerçekten alınası bir cihaz herkese tavsiye ederim.