- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oradan alacaktım ama sağolsun bir yakınım oradan dönerken yanında getirecek.Hayırlı olsun. Ambar'dan mı aldınız ?
Oradan alacaktım ama sağolsun bir yakınım oradan dönerken yanında getirecek.Hayırlı olsun. Ambar'dan mı aldınız ?
Bence mantıksız. Ben de gördüm onu. Gittim 52500'e sıfır Ambar'dan sipariş ettim.Daha bu gün sahibinden sitesinde 50K'ya FM3 gördüm. 50K'ya Fm3 al gerisiyle de üzerine künefe söylersin 🙂
Takip ediyoruz hocam Tr'de rakipsizsiniz bence. Ayrıca lesson kısmı çok faydalı. Amfi mikrofonlamaya kayıt kuyut vs işlerine oldukça hakim ve başarılı biri olarak sizin yorumunuz bence gerçekten önemli.10 seneyi aşkın süredir Fractal Audio ürünleri kullanıyorum son 5-6 senedir Axe Fx3 sahibiyim. Ozz Guitar youtube kanalımdaki vidolarında ses örneklerine ulaşabilirsiniz. Bence rakipsiz ve sorunsuz bir alet. Tek sorunu çok detaylı olması 🙂
Ne güzel egosuz, tertemiz, ekipmanını gösterip kötü ton sunanlara inat mis gibi bir kanalmış. Desteklerimi sunuyor ve teşekkür ediyorum.10 seneyi aşkın süredir Fractal Audio ürünleri kullanıyorum son 5-6 senedir Axe Fx3 sahibiyim. Ozz Guitar youtube kanalımdaki vidolarında ses örneklerine ulaşabilirsiniz. Bence rakipsiz ve sorunsuz bir alet. Tek sorunu çok detaylı olması 🙂
Hocam merhaba , Fractal Axe Fx Ultra'da kullanmışsınız bir dönem , sene 2025 hala tercih edilebilir mi?10 seneyi aşkın süredir Fractal Audio ürünleri kullanıyorum son 5-6 senedir Axe Fx3 sahibiyim. Ozz Guitar youtube kanalımdaki vidolarında ses örneklerine ulaşabilirsiniz. Bence rakipsiz ve sorunsuz bir alet. Tek sorunu çok detaylı olması 🙂
Ben poweramp ve kabin yerine direk referans monitorüne girmeyi daha mantıklı buluyorum çünkü kabin sesi renklendiriyor içinde kabin simulasyonu var zaten, sadece 7-8 inchlik bir monitör tercih edilmeli.