BENDEEEEE🙂hasannn demiş ki:Fuji yi ilk defa geçen hafta seyretme fırsatı buldum gittiğime değdiğine inanıyorum ayrıca sizce de bu 2-3 beden muhabbetleri saçma değil mi? Herkesin kendine göre bir müzik zevki vardır ve beğenen beğenir beğenmeyenin yolu açık olsun bu kadar basit. Neyse bu arada birşey dikkatimi çekti adamlar ve kız! için ruhsuz diyorlar ama ben sahnede oldukça canlı ve işini istekli yapan insanlar gördüm acaba bana mı öyle rastgeldi bilmiyorum çünkü ciddi anlamda daha farklı olma çabasındalarmış gibi gelmedi bana hatta tamamiyle yaşıyolardı yaptıkları müziği ama ruhsuz diyenler sanırım çok farklı şeyler arıyolar. Aslında ayırmak doğru değil biliyorum ama bas ve davulu çok beğendim aralarında benim izlediğim gece en hareketli ve istekli çalanlar onlardı bunun iyi veya kötü çalmayla hiçbir alakası yok grubun her üyesi ayrı ayrı çok iyi fakat işe en çok kendilerini verenler onlar sanırım. neyse mutlaka takip edicem konserlerinizi🙂
_erotoMaNia_ demiş ki:the doors un eskişehirdeki the doorsla ilgisi olcakmı peki.