görüdüğüm kadarıyla eleştiriye çok açıksınız bende devam ediyim bu durumda..ben bazı seylere daha fazla özen göstermeniz acısında yorumumu yaptım, gayetde güzel tepkiler aldım bekliyodumda..herneyse kulaklarını tıkayıp dinleyen çok kişi vardı belki görmediniz ama ses çok kötü geliyodu ..sonra burda söylemek istemediğim sekilde bağıran kişilerde vardı onlarıda duymamışsınız bu da kıyafet üzerineydi..sonuçta insanlar oraya müzik dinlemeye geliyo ki bende öyle..ama o tarz şeyler duymak sizinde hosunuza gitmez ve biraz moral bozar gibi geliyo bana ve dikkat etmek lazım bence..neyse sizin probleminiz ben söylicegimi söyledim..(iyi bi grup oldugunuzu duymuştum ve çok merak ettim sizin grubu..gayetde isteyerek geldim ama beklediğim gibi olmadı..)NancySpungen demiş ki:"cosmopolitan" dergisinden eleştirmen arkadaşımız kıyafet uyumumuzu değerlendirip başarısız bulmuş,hatta daha doğrusu "kötüymüş". Ses düzenini grupça aldık geçenlerde 10 bin dolara! sonra da manhattan'a hediye ettik ondan da sınıfta kaldık!?? hay allah🙁 ama hadi lütfedelim vokalin sesi iyi aslında?! ama yine de kötü geliyo!🙂 bu çok gözlemci! yorumlar karşısında o kadar gaza geldim ki önce bi komple estetik yaptırıcam(malum göze hitap edemiyoruz) ,sonra hemen grubumuza bi modacı ayarlıcam(kıyafet uyumumuz berbat) sonra da sesimi düzelticem8çünkü eh işte kötü sonuçta) ee başka ne eleştiri vardı ?,hah ses düzeni bak iştee o konuda yapıcak bişey yok çünkü ses düzeni bizim elimizde olan bir olay diil,dolayısıyla değiştiremiyoruz, ee galiba bi de yaptığımız müzik vardı da sanırım görüntüye takılmaktan müziğe gelememiş arkadaş....
(not: ben de "biraz da olsa" gaza geldim burdan teşekkürü bir borç bilirim!?)