T
Tetrazon
Funk, blues tarzı için 800 tl ye kadar gitar önerebilirmisiniz.
Birde amfi tarza göre farkedermi.
Birde amfi tarza göre farkedermi.
İp ucu vereyim. İlk yaptığım modifiyedir. Eğer Akort çabuk bozuluyor ise üst eşiği kemik üst eşik ile 10 TL'ye değiştir.teşekkür ederim sx sst ash r na almaya karar verdim
teşekkürler peki alacağım amfi kaç watt olmalı evde çalıcam.İp ucu vereyim. İlk yaptığım modifiyedir. Eğer Akort çabuk bozuluyor ise üst eşiği kemik üst eşik ile 10 TL'ye değiştir.
Problem kalmıyor ve sustein ve tellerin sesi artıyor 🙂
İp ucu vereyim. İlk yaptığım modifiyedir. Eğer Akort çabuk bozuluyor ise üst eşiği kemik üst eşik ile 10 TL'ye değiştir.
Problem kalmıyor ve sustein ve tellerin sesi artıyor 🙂
Hocam, ben solo müzikten aşağıdaki linkteki üst eşiği taktım. Harika bir fark yarattı.10 tl'ye nerede kemik üst eşik var? Lutherler kemik bulurlarsa 85 liraya kesiyor, en ucuzcu benim bende de 20-25 lira 🙂
Hocam, ben solo müzikten aşağıdaki linkteki üst eşiği taktım. Harika bir fark yarattı.
Graphtech Nubone LC5000-10 Stratocaster Gitar Üst Eşik ::: Solomusic Ankara Gitar Klasik Akustik Elektro Bas Amfiler Yedek Parçalar Aksesuarlar Satış Mağazası
Amfide baslangic bisey alicaksan ust duzey almicaksan cok ucma bi over drive pedali al ki o fender tonunu iyi kotu alasin
Aynen... Fender hem gitarda -özellikle SSS manyetik dizilimiyle- hem de amplide clean tonlarıyla meşhur olmştur...Selam Çağlar. Bu bu kısmı pek anlamadım. Neden od pedalı olmadan Fender tonu alınamıyor? Fender'in özellikle cleanleri de meşhur zira.
Buradaki ifade ya hatalı ya da yarım gibi geldi bana.
Tabiki arkadaslar cleanlari meshur ama sadece cleanda calinmicak bi yere kadar amfi drivelari stratlarin 2 single calistigi tonlari bence yutuyo bi over drive pedali ile amfi drive indan daha guzel bi sonuc cikar diye dusunuyorumAynen... Fender hem gitarda -özellikle SSS manyetik dizilimiyle- hem de amplide clean tonlarıyla meşhur olmştur...
Tabiki arkadaslar cleanlari meshur ama sadece cleanda calinmicak bi yere kadar amfi drivelari stratlarin 2 single calistigi tonlari bence yutuyo bi over drive pedali ile amfi drive indan daha guzel bi sonuc cikar diye dusunuyorum
Selam Çağlar. Şimdi ifade tamamlandı , eyvallah 🙂
Bu durum crunch veya hafif kırık tonlarda gerçekleşmez. Cleande işler yolunda iken, ikincisinde bu durum gerçekleşiyorsa amfide bir sorun vardır. Yoksa o tonu yutacak kadar bir drive funkta zaten kullanımaz.