Ankara Funk Pop-Rock Grubu Kuruyoruz (Bass, Klavye, Trompet, Saksafon Aranıyor) 25 yaş üzeri

Çaldığı enstrumanda belirli bir seviyeye gelmiş, deneyimli, kolay iletişim kurabileceğimiz kafa dengi arkadaşlar arıyoruz.

(Uyum sağlarsak birlikte sahne yapabiliriz) Yaş ortalamamız 30 ancak yaş farkı çok sorun değil, müzikal olarak birbirimize ayak uydurabilmemiz önemli.

Çalacağımız türler funk, pop-rock, alternative olacak. Şu an vokal, davul, lead gitar ve trompet var. (bir trompetçimiz daha olursa şahane olur)

Piyano, synth, klavye, trompet, saksafon veya keman gibi enstrumanları çalan arkadaşların ulaşmasını arzu ediyoruz.

Buradan telefon numarası paylaşmamayı tercih ederim, dm atabilirseniz telefonla görüşebiliriz.

iyi forumlar

Son düzenleme:
yaşım 22 ama 7 senedir bateri 14 senedir gitar çalıyorum 6 yaşımda da şarkı söylemeye başladım ilk sahnem 9 yaşımdaydı sahne tecrübem yeterince var hem burada hem antalyada iletişime geçmek isterseniz mesajınızı bekliyorum

Selamlar hocam. Bass çalıyorum (perdesiz ve perdeli) 5 yıldır. Sevdiğiniz grupların çoğunu bende severim ve çalarım. Çalmak isterseniz dm atabilirsiniz.

Geri