Ulan vay anasını be vay ki ne vay! Savaş gitti geldi gitti geldi resmen. O mazotu suya döküp denizi ateşe verince Imp bile dehşete kapıldı. Joffrey salağının şanına yakışır bir şekilde surlarda hıyar gibi seyretmesi ne komikti lan öyle ahah. Stannis, üzüldüm sana ama kardeşinin kanına girmeyecektin. Kıymayacaktın Renly'ye. Take a look at history and learn olm! Kardeşin kardeşi kesmesi kinslaying, bu işi yapana da kinslayer derler. Jamie ne kadar kingslayer ise sen de o kadar kinslayersın artık. Silmarillion'da Noldor kralı Feanor da denizi aşabilmek adına Teleri elflerini kılıçtan geçirmişti. Onun da sonu hüsran oldu, 400 yıl boyunca kuşattığı kaleyi alamadı. Silmarillion demişken Blind Guardian geldi alıma bak. Savaştan önce meyhanede okunan şarkı BG şarkıları gibiydi. Lan kraliçe de göt korkusundan ne yapacağını şaşırdı, sarhoş oldu iyi mi. Neredeyse kendi çocuğunu zehirliyordu hain kadın. Hound olacak Sandor Clegane resmen ateşten korktu ya lan. E tabi o yüzündeki yaralardan kalma korkusu vardır. "Fuck the water, bring me wine" dediği an kalktım selam durdum ama reyize. Hızını da alamayıp "fuck the city, fuck the king" diye postayı koyması da cilası oldu. En kral replikleri ona yazmışlar bu bölüm. Sansa senden umudu kesiyorum yavaş yavaş, galiba devşirildin sen. Adam gel diyor evine götüreyim, sende tık yok. Kurt öldü öleli Starklıktan çıktın gibime geliyor zaten. Hepsini bırak, olan bizim soğan tüccarı kaptan ve oğluna oldu, ilk onlar gitti mazot tutuştuğunda. Halbuku namuslu adamdı rahmetli. Sefer boyunca hep içine bir kurt düşmüş gibi, hep bir tedirgindi. O boş gemi yaklaşırken de kuşku dolu bakışlarında "bu işte bi ibnelik var" anlamı vardı. Dolayısıyla Türktü sanırsam.