Lütfen sayın "Cant". aydınlanmanın yolunu afedersin domalmak ile eşleştiren düşünce akışına itiraz ediyorum 😀
Lena Headey hain kraliçe rolünde olmadı, olamadı gönül hanemde yau. Benim için o hep Sarah Connor'ın bölüm sonlarında karamsar hikayeler anlatan, tespitlerde bulunan hüzünlü sesi ile özdeştir. Ses tonu bile o karakterde bir kraliçe rolüne uymuyor kadının. Yalnız şu şov programlarında ne kadar güzel sohbetler ediyorlar, her çıkan konuk da komedyen oluveriyor arkadaş. Şov anlayışında ne kadar geriyiz düşün artık. Beyaz Şov, İbo Şov, peheyyy...
Serinin kitapları memlekette basılsın, alıp okuyorum hemen. Bekleyemem öyle yıllarca. Basılı kitabı var ama sadece şu izlediğimiz ilk sezonun hikayesi iki kitaba bölünmüş vaziyette ve çeviri rezil.
Jon Snow'a respect. İçime doğuyor, bir Jon, bir de Khaalesi kilit karakterler. Coğrafi olarak da hikayenin geçtiği toprakların birbirlerine en zıt, en uzak noktalarında bulunuyorlar. Özenle yerleştirilmiş gibi. Spoiler değil, sallıyorum ha, tahmin 🙂