Littlefinger, yani onu oynayan herif bence dizinin en iyi oyuncularından. Adam sahneye girdiğinde odada sağa sola baktırıyor, o derece gizemli ve rahatsız edici. Ses tonu da cabası, sürte sürte konuşuyor böyle tövbe estağfurullah.
Ayrıca hepiniz susun lan Stannis espri yaptı olum, bu bölüm tarihe geçer. Davos'un okumayı öğrenmesine dokundurarak sen edebi adamsın bak bakalım şuna bir dedi ahahah güldüm valla.
Sandor ise geçen seferki KFC olayından sonra şimdi de Vedat Milor'a bağladı. O nasıl bir yahni yeme şekli? Yemek duasında are you gonna do all of the seven fuckers diyerek o da yardı bu bölüm.
Thenn'lerin başı da ayrı arıza, herif yerde yatan silahsız çiftçi kadına adam boyu baltayla daldı ya lan. Ben bu bölümü 2. bölümden daha çok sevdim, diyaloglar gerçekten çok akıcı. Oberyn de sefa pezevenkliği kurumunun baş temsilcisi adeta, bunu da eklemeden geçemiyorum.