Diziye Nathalie Dormer girmiş, vayamino... Her tarihi yapımdan çıplak olarak çıkıyor kadın. Casanova, Tudors, şimdi de Game of Thrones... Imp'in şovunu izledik bu bölümde, kart zamparayı aleminden etti o kızı kurtardı ya güzel oldu. İlk önce bir teklik attı, sonra herife tekrar bakınca geri dönüp bir teklik daha koydu, "sen de haklısın, anca kurtarır" der gibi ahaha bayıldım. Ayrıca bu satırları dün spoiler tuşlarına basmama konusunda kendimi tutabildiğim için muzaffer bir edada yazdığımın da bilinmesini isterim.
Velhasıl tayfanın yarısının gözükmediği bir geçiş bölümü daha izledik. Yani güzel ama şaka maka kalan bölüm sayısı 7. İzlerken zaman yavaşlasın istiyor insan... Şunu fark ettim ki filmde kullanılan aksan ve hane isimleri baya hoşuma gidiyor. Yani Londra'nın semt takımlarına bölünmesi ve her takımın bölgesinin belli olması hesabı bir dağılım var ya, acayip hoşuma gidiyor. Bazı bazı karışıyor gerçi... Dün tacı takmış olan Baratheon'u tanıyamadım bir an, yatakta çözdüm herifi. :mal: Nathalie ablamız da bizde her yol var diyor, ne istersen yaparız diyor ama yok.
Ayrıca savarain; Brienne sana kesikmiş lan. 😀