Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum selam,
Hiç denedin mi bu pedalı? Sinyali görmediğinde bir anda ses kesme, sustain alınabilecek ayarlara getirdiğinde de aşırı bir fuzz tecrübe ettim. Deneysel bişeyler için çok keyifli, ama sanki çok müzikal bir pedal gibi gelmedi bana. Daha çok dikkat dağıtacak kadar fazla ilgi istiyor gibi geldi.
Farklı bişeyler tecrübe ettiysen, fikirlerini cidden merak ettim kusura bakma lütfen.
Merhabalar yurtdışında 2.el bir tanesini mağazada bir saat kadar denedim tam bahsettiğiniz gibi gain kısık tatlı bir miktar fuzz almaya çalıştığımda seste drop out gördüm acaba noise gate falan mı var içinde dahili diye kurcaladım ama öyle bir şey de göremedim.Gainden fuzzı açıp blend kısmından karışımda fuzzlı sesi kısıp temizi arttırınca güzel bir sonuç aldım onun dışında gerçekten kayıtlarda deneysel şeyler için yada bir soloyu öne çıkartmak için blend yapmak için bir pedal çünkü gain i kısıp tatlı bir fuzz elde ettirmiyor.Yurtdisinda magazadaki çalışan da konuyla ilgili bilgisiz olunca acaba içindeki xenon lamba mı eskidi diye almak istememiştim açıkcas, ama siz de aynı sorunlardan bahsediyorsanız demekki urunun orijinal halinin sorunu bu ama ben yine de kayıtlarda bir şans vermek isterim uzun süre deneyip tabi bulabilirsem
Eyüp İblağ'ın youtube kanalında (pedal dünyası olması lazım kanalın adı) Gökhan Büyükkara bölümünde pedaldan baya bir bahsetmişlerdi. İzlemediyeseniz öneririm. Dahili noise gate var sanırım.
Eyüp İblağ'ın youtube kanalında (pedal dünyası olması lazım kanalın adı) Gökhan Büyükkara bölümünde pedaldan baya bir bahsetmişlerdi. İzlemediyeseniz öneririm. Dahili noise gate var sanırım.