Merhabalar, elektronik davul kayıtları için GarageBand uygulamasını kullanmak istiyorum. Bunun için de 2. el bir Ipad almak istiyorum. Ancak olabildiğince en düşük fiyatlı bir cihaz almayı planlıyorum. Normalde bilgisayarım var ve Stüdyo programları üzerinden kayıtlar alıyorum ancak arkadaşlarla ortak yaptığımız çalışmalar sebebiyle bazen davulumu farklı bir ortama taşımam gerekiyor. Bunun için de taşınabilir bir cihaz lazım. İkinci el cihazlara baktığımız zaman Ipad 2 vs var. 1. nesil 2. nesil diye bahsedilen bir durum da var. Açıkcası Apple'ın ürün skalasına son derece uzak biriyim. Yalnızca GarageBand üzerinden davulumla kayıt alabilmek için en düşük ve en ucuz bulabileceğim hangi cihaz var? Ne kadar eski olursa olsun (1. nesil sanırım en eskisi) GarageBand destekliyor mu? Çalım esnasında donma kilitlenme vs olayı oluyor mu? Tamamen örnek vermek amacıyla söylüyorum bir sitede 600 tl ye Ipad Mini1 var. Kozmetik olarak hiç sıkıntısı yok. Bu ürünü alsam Garageband kayıtları alabilir miyim?