çok saolun arkadaşlar zorunlu bi grup deişikliği oldu ama katılan her gruba teşekkür ediyoruz (dem,sürgün,dumanaltı)herkese ii eğlenceler 😀
LiMoN demiş ki:arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki dün akşam sizi dinlemeye kalamadım..
ses düzeni berbattı ve ismini bilmediğim ama sadece 45 dakika dayanabildiğim grup yüzünden sizi dinlemeye kalamadım...
umarım siz sahneye çıktığınızda herşey yolunda gitmiştir.. zira ben oradan kaçarken!! bass anfisinden enteresan sesler çıkıyodu...
batu_han demiş ki:arkadaşlar eleştiri yapmayacağım öncelikle bunu belirteyim... çünkü ne geldiyse bu dilim yüzümden geldi başıma...ben susuyorum o yüzden 😀. fakat kendinizi seyirciye sunmaya cesaret etmişseniz, her türlü eleştiriyi de almayı göze almışsınız demektir. eğer bir performans için sahnedeyseniz sadece o performanstan sorumlu olursunuz, stüdyoda nası çaldığınızdan değil... Tek söyleyeceğim biraz sabırlı olun, sonra zaten kendi değerlendirmenizi kendiniz yaparsınız... Başarılar... kolay gelsin...
lütfen yap eleştirini rahat ol açık ol.ama tadını kaçırma.😀 sana diyebileceğim tek bişey var.ordaki insanlar oraya resmen zorla geldiler o kadar insanı çekene kadar.canımız çıktı.kimisi türkü dinleyen insanlardı kimisi sanat müziği kimisi tiky tayfadandı.sadece peyzaj yayarına bişey olduğu için geldiler.o insanların sesnin dediğin gibi parçalarda eğlenmeleri çok normal.ayrıca o söylediğin parçalar isterse piyasanın dipinden 7 kat aşağı insin bence güzel parçalar.yani bu zevk meselasi tabii.ben metalde dinlerim piyasada ama biri bana gelip ne tarz müzik yapmak istersin dese insanları dünlediği şeyi derim.yani insanlar ne istiyosa onu çalarım.piyasaymış değilmiş önemli değil.sonuçta kendinde diyosun göktuğda öyle yapmış.seyirceiye göre tepki vermek lazım.cerene demiş ki:ya aslında eleştiri yapardım ama siz henüz buna hazır deilsiniz anlaşılan programınızdan sonra bakındım söle bi eğlendiğiniz sarkılar sadece kahpe bir derdim var gibi piyasanın dibine vurmuş şarkılardı gerçi göktuğ böyle şarkıları pek söylemezdi ama baktı kimse eğlenmiyo ne yapsın? yani söyleyeceğim aşın biraz kendinizi ii grup kendini her yerde belli eder ses düzeni falan bahane bunun arkasına saklanmayın bi de vokaliniz sanki bilkentli ağzıyla konuşuyo yanlış mı duydum çok afedersiniz lütfen cevap vermeyin amaç tartışmak değil bişeylerin farkına varabilmek