bende eminim çok iyiler. bu arada ilk ben alcamm albümlerini 😉
hyr ben alcam fln kavga edermişiz hele bi çıksınn birlikte alırız😀nicegirl_fb demiş ki:bende eminim çok iyiler. bu arada ilk ben alcamm albümlerini 😉
hay valla ne güzel yazmışsın o yazan parmaklarına sağlık😀annachie demiş ki:Bu adamlar sakaryadan seslerni birçok kitleye duyurmuşsa ve "özlem" gibi bir balladı yaratmışşa, kendilerini piyasada "amator grubm beste cover yapıorm" diyen bi çok grubn önünde görsünler herzaman.Ben en azından ben öyle görüyorum.
Merak etmeyin hiçbirimize birşey olmadı sanırım Teoman hariç herkez şehir dışındaydı 🙂maresalx demiş ki:beyler kuş gölünde deprem olmuş 5.2 şiddetinde geçmiş olsun umarım iyisinizdir..sakaryayi ve istanbulun tamamını etkilemis deprem :?
tabıkıChiCcO demiş ki:Boyle bir organizasyon yapmayi dusunuyoruz aslinda Alternatif Turkce Cover yapan bir grup bulmak istiyoduk . Kendi icimizde netlestirdikten sonra iletisim kurabilecegim birisi olursa iyi olur cidden !?
walla cıhan ı mumla arıyorum kendı adıma konuscak olursamnicegirl_fb demiş ki:umarım kadroda ki bu değişklik grup için daha iyi olur. yeni parçaları da merakla bekliyoruz.nss'de başarılar...
hehe hepımız ıız =)__eMeL__ demiş ki:benim de aklıma hemen siz geldiniz valla nette de göremedim sizi habersiz bırakmayın valla :S
Verdiğin adrese mesaj attım . Cevabınızı bekliyorum efenim 😉 . Saygılar ...veni demiş ki:tabıkıChiCcO demiş ki:Boyle bir organizasyon yapmayi dusunuyoruz aslinda Alternatif Turkce Cover yapan bir grup bulmak istiyoduk . Kendi icimizde netlestirdikten sonra iletisim kurabilecegim birisi olursa iyi olur cidden !?
www.bandspace.com/gargara
sayfasında yukarı solda "contact" dıe bı bölum war ordan gereklı konusmayı yapabılırız