Gary Holt'un (exodus) Ekipmanı

Yakın bir zaman tarihinde Schecter Gary Holt signature modelini çıkardı. Aletin Hellraiser V'den farkları Exodus inlayi, 22 perde ve kırmızı renkli Emg lere sahip olması. Aynı zamanda Gary Holt Emg artist sayfasında da gözükmekte artık.

Şu iki video Gary'nin ekipmanı hakkında oldukça bilgi veriyor:

Gerçi yakın zamanda, Gary, Schecter'dan ESP'ye geçti ve 2015'te yeni ESP ve LTD Signature modelleri çıkacak. Yeni gitarlar V yerine LP olacakmış.

Son albüm Blood in,blood out fazlasıyla dinlediğim bir albüm oldu ama sağlam bir sistemde sesi açtıkça o gaz distortion biraz rahatsız etti. Dijital demek doğru olmaz ama tuhaf geldi ben daha çok Megadeth'in Countdown veya Youthanasia'daki gibi tane tane gelen distortionı seviyorum. Bir de ufak bilgi sanırım beni rahatsız eden şeyin de sebebi, abimiz iki tane distortion pedalını aynı anda kullanıyormuş diyorlar. Normal birşeyse affola da bana tuhaf geldi biraz iş.

Son albüm Blood in,blood out fazlasıyla dinlediğim bir albüm oldu ama sağlam bir sistemde sesi açtıkça o gaz distortion biraz rahatsız etti. Dijital demek doğru olmaz ama tuhaf geldi ben daha çok Megadeth'in Countdown veya Youthanasia'daki gibi tane tane gelen distortionı seviyorum. Bir de ufak bilgi sanırım beni rahatsız eden şeyin de sebebi, abimiz iki tane distortion pedalını aynı anda kullanıyormuş diyorlar. Normal birşeyse affola da bana tuhaf geldi biraz iş.

Ekipmanda büyük değişlik oluşturabilecek farklılıklar yok, zaten böyle yıllanmış grupların ham soundu pek değişmez. Kayıttaki farklılıklardan kaynaklanan bir durum. Ayrıca unutulmaması gereken diğer biri durum baterist değişimi ciddi sound değişikliğine yol açabiliyor.

Gary Holt en son röportajlarından birinde tüm amfilerini kemper ile profillediğini ve kaldırdığını söylemişti...turnede kemper tamam da albüm kaydında kullanımına şaşırıyorum hala... paradan zamandan tasarruf gerekti demekki...Salt The Wound parçasının IR dosyasını isteyen olursa haber etsin 🙂

Hah olay kemperdan kaynaklıymış demek ki çünkü sesi açtıkta o ton dağılıyor dijitalleşiyor benim evde prosesöre internetten bulduğum şarkı tonlarındaki çiğlik ortaya çıkıyor.

Hah olay kemperdan kaynaklıymış demek ki çünkü sesi açtıkta o ton dağılıyor dijitalleşiyor benim evde prosesöre internetten bulduğum şarkı tonlarındaki çiğlik ortaya çıkıyor.

Hayır Kemper ile ilgili değil, sen sadece bu albümdeki soundu beğenmemişsin. Daha önce birkaç başlık altında dijital sinyal işleme ile ilgili bilgi vermiştim bulursam asarım fakat özetle yüksek çözünürlükte işlenmiş dijital bir sinyali kulak analogdan ayırt edemez, Kemper de bildiğim kadarıyla 24 bit çözünürlüğe sahip. Kaldı ki senin müziği dinlediğin kaynak zaten dijital ve büyük ihtimal mp3, bu durumda Kemper ile kaydedilmiş kulağıma dijital geliyor yaklaşımı doğru değil.

Geri