A Anturajjalka 17 Ocak 2007 #444 Geçen hafta If'te ilk defa dinlemiştim sizi. Gayet iyiydiniz, başarılar. 😀 Bu arada evet, klip gayet iyi olmuş.
Geçen hafta If'te ilk defa dinlemiştim sizi. Gayet iyiydiniz, başarılar. 😀 Bu arada evet, klip gayet iyi olmuş.
P pika 19 Şubat 2007 #450 20 şubat gecesi ve onu takip eden her iki haftada bir, salıları If rock barda çalıyoruz. buyrunuz.
funnyasme 13 Ağustos 2007 #453 ee bu özlem ne zaman gidecek?? yeni konserler demolar...hatta albümler??
P pika 15 Ağustos 2007 #454 funnyasme demiş ki: ee bu özlem ne zaman gidecek?? yeni konserler demolar...hatta albümler?? Hepsini görmek için tıklayın... işte beklemek lazım, biz de bilemiyoruz ki, her an her şey olabilir...
funnyasme demiş ki: ee bu özlem ne zaman gidecek?? yeni konserler demolar...hatta albümler?? Hepsini görmek için tıklayın... işte beklemek lazım, biz de bilemiyoruz ki, her an her şey olabilir...
G gozde-rock 12 Ekim 2007 #456 Ankara'da olup sizi canlı canlı dinlemeyi o kadar çok istiyorum ki...İnşallah en kısa zamanda..
P pika 29 Ekim 2007 #457 Gece grubu 30 Ekim Salı gecesi Manhattan BArda sahne alacaktır. herkesi bekliyoruz.
P pika 26 Kasım 2007 #459 26 Kasım Gece Manhattan'da. giriş 10 ytl (içki ücrete dahil) ve ladies free!
ipeeeeek 26 Kasım 2007 #460 bi kez dinleme fırsatım oldu şans eseri 🙂 , manhattan dısında olacak ilk programı kaçırmııcam :elsalla
bi kez dinleme fırsatım oldu şans eseri 🙂 , manhattan dısında olacak ilk programı kaçırmııcam :elsalla