İstanbul Gelişebileceği Samimi Bir Grup Arayan Davulcu

• Konuyu açan Konuyu açan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem

inbetweendays
Selam! Ben Kerem.
24 yaşındayım. Davul ile üçüncü yılım. Orta seviyede davul çalıyorum ve İstanbul Avrupa Yakası’nda yaşıyorum (yeni taşındım!!). Kendimizi kasmadan, gerçekten müzik yapmaktan keyif alarak birlikte gelişebileceğimiz bir ekip arıyorum.
Amacım hemen profesyonel olmak ya da kusursuz çalmak değil; düzenli prova alıp stüdyo ortamını yaşamak, beraber öğrenmek, yeni şeyler denemek ve zamanla oturan bir uyum yakalamak. Hatalara takılıp moral bozulan değil, birbirini motive eden insanların olduğu bir ortam daha çok ilgimi çekiyor.
Özellikle post-punk, alternative rock, indie, new wave taraflarına yakınım ama güzel enerji olduğu sürece farklı tarzlara da açığım. İleride sahne almak tabii ki çok güzel olur ama benim için en önemli şey gerçekten keyifle müzik yapabilmek.
Muhabbet kurabileceğim, iletişimi koparmayan ve “hadi bir şeyler mi denesek ya” kafasında olan kişiler yazarsa çok sevinirim!!

Son düzenleme:

Selam, tarz olarak ve konum olarak biraz ters kalsak da tanışmak isterim. Ben anadolu yakasındayım ve metalle ilgilensem de alternatif rock benzeri cover parçalar severim. Kadıköy çok ters değilse sana da orada stüdyo yapabiliriz. Bu arada gitar çalıyorum bende. Vokal+gitar yapabilirim ileride bas da bulur yürürüz belki 🙂

Dostum bende yeni bir grup toplamaya çalışıyorum 1 kişi Avrupa 3 kişi anadolu tarafındayız parça yazımına yeniyim açıkçası yazdığım bir tane (gitar kısımları) şarkı var şuan tarz olarak en iyi post hardcore gider gibi geliyor bunun dışında yabancı cover parçalar çalabiliriz diye düşünüyorum ilgileniyorsan mesaj yazabilirsin.

Geri