Gelişmek için neler yapmalıyım?

Öncelikle merhabalar, forum kullanmakta iyi değilim hatalarım olursa affola. Yaklaştık 1.5 yıldır gitar çalıyorum. Luna marka bir akustik gitarım var. Yeni bir şehre taşındığım için gitar dersi alamıyorum. Akorları, 7li Dim aug benzeri akorları türetebiliyorum. Ritim olarak temel ritim leri biliyorum. Ama solomu daha da geliştirmek istiyorum neler yapabilirim

Solonu geliştirmek istiyorsan benim sana tavsiyem öncelikle orta kalınlıkta bir pena alıp youtubedeki parmak egzersiz videolarını izleyip oradaki egzersizleri uygulaman olacaktır.Ama burdaki en önemli konu bence metronom.Metronomu aç mesela 40 ile 50 ile başla o youtubedeki egzersizi yapmaya kolay geliyor diye hemen arttırma parmakların alışsın iyice ondan sonra yavaş yavaş arttır.Bu işin hilesi bence metronomdur.Ben bunu çalamam yauv dediğim birçok soloyu metronomla en yavaş halinde çalarak ve yavaş yavaş arttırarak rahat bir şekilde çalabildiğimi farkettim.

Teşekkür ederim, o an yazamadım elektrik gitti de bende hemen göndereyim eklemeler yaparım dedim. İlk 5 perdedeki sololara aşinayım. Daha fazlası için bahsettiğiniz parmak egzersizlerinden bir kaç tane örnek verebilir misiniz. YouTube linki atarsanız çok iyi olur. Teşekkürler

Teşekkür ederim, o an yazamadım elektrik gitti de bende hemen göndereyim eklemeler yaparım dedim. İlk 5 perdedeki sololara aşinayım. Daha fazlası için bahsettiğiniz parmak egzersizlerinden bir kaç tane örnek verebilir misiniz. YouTube linki atarsanız çok iyi olur. Teşekkürler
Bir de basit çalabileceğim riffler var mıdır?

Bir de youtube de solo çalışması yazarsanız karşınıza bir çok şey çıkar.

Geri