Burank demiş ki:cuma günkü programınız bizim için gerçekten çok anlamlı bir konserle birleşecek çocuklar. çok eğlenceli bir gün olacağı kesin ve çooookkk kalabalık olacağı... o gün için çoook başarılar ve sevgiler...
sağolasınız abilerim jumbom burankım.desteğinizi hissetmek çok güzel.fonurb demiş ki:Konserde başarılar gelmeye çalışacağım.
Her zaman bekleriz Doğukan'cımhorserobber demiş ki:selam arkadaşlar uzun zamandır foruma yazamıyordum..keyifler iyidir umarım , okuduğum kadarıyla da programlar başarılı geçiyormuş. sınav haftasını atlatayım yine eğlenmek için orda olacağım...şimdilik kalın sağlıcakla...!
Valla Yıldırım'cım evt 8-9 ay olmuş sahneye birlikte çıkmayalı valla bende şaşırdım çünkü hep birlikteyiz sürekli görüşüyoruz(aman allah bozmasın 😀 )ama sizinle sahneyi çıkmayı bizde çok özledik ama 1 tane kesin konserimiz olacak ondan eminim umarım bunların sayısı artar ee nede olsa kardeşler birbirinden ayrılamaz 😉Cicatriz demiş ki:Beyler okul/studyo/senlikler vs cumartesi aksami sizi izlemeye gelemedim.Yanliz sanirim beraber 2 tane konser vericez yakin zamanda o zaman bolca goruscez.Kardesh grup olmak bole olsa gerek.Beraber ciktigimiz ilk konserin ustunden 8-9 ay gecti hala bi yerlerde ayni sahnede calma sansi yakaliyoruz.Umarim hep bole ayrilmadan devam eder bu konserler.Carsamba gunu gorusmek uzere.Tum gruba sevgiler...