_nefertiti_ demiş ki:
eeeevvvveeeeettt!! çok güzel bir konserdi..tabi alkolün etkisiyle daha da bi eğlendik "nbk ve arkadaşları" olarak.. 😀 hem şeydamın dediği kadar varmış.. 😉 umarım bir gün, tekrar aynı sahnede çıkarak bizleri mutlu edersiniz.. hepinize sevgiler 🙂
Ne demek efendim seve seve çıkarız sahneye olsun,ağaca olsun,düzduvara olsun... Şaka biryana bizde çok sevindik sizlerle tanıştığımıza ve ilerleyen zamanlarda NBK'yla ortak birşey yapacağız inşallah.
😉
Evet ağzını bıçak açmayan arkadaşlarımız,dinleyicilerimiz,sevenlerimiz. Biliyorum biliyorsunuz ama hatırlatmam için bana yalvarıyorsunuz,bende istediğinizi yapacağım tabiki:
Bu gece
[10 Şubat Cumartesi] 19:00 - 21:30 arası
Yolcu Rock Bar'dayız, bizden sonra sırasıyla çok sevgili
Tuşe ve
Karakedi grupları çıkacaklar. Yolcu bu gece bi deli olacak, kaçırmayın derim. Birde Gestapo'nuz sahnede bir farklı olacak,gelin-görün derim
🙂
Bu arada giriş ücretini öğrencilere 5TL'ye indirmiş bizim patron onu da duyurayım
😀 Gerçi Ankara'da öğrenci mi kaldı,okullar tatil de... Bide yanınızda pasolarınızı getirin,sonra aranızdan baya büyük gösterenler çıkıyor,inanmıyorlar kapıda :mrgreen: (Bu şakaydı,ama olası bi durum)
Tschüß