Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gitarı nereden bulabilrim? Dore müzik ve Zuhal müzik getiremediklerini söylüyor. Parasını vereyim ne kadar sürerse sürsün gelsin beklerim istiyorum ama kimse getirebileceğini söylemedi. Yardım eder misiniz?
@EfeOsman Eylul'de Texas'tan Izmir'e gelecegim. Urun fiyati + USA ici vergi toplaminin bir miktar fazlasina getireyim desem isini gorur mu?
(Bu bir miktari birlikte hesaplayabiliriz. Onemli bir parca oldugu icin bunu kabine alacagim, kabin valizimi asagiya ek valiz olarak verecegim. Ek valiz ucreti $160 civari, bir o kadar da bana kar olarak yazsak ki ugrastigima degsin... senin icin $300-$400 arasi ek maliyet yapiyor)
Aklina yatarsa ozelden yaz. Anydesk vs. bir sistemle ekran paylasimi ile online satinalalim, sen kendi kredi kartin ile ode benim adresime gelsin. Aradaki farki da Turkiye'deki hesabima EFT yap.
Bunu kisisel anlama ancak yuzde 90 buna yanasmazsin. Birinci neden bu kadar pahali bir urunu bu kadar guvene dayali almak isteyecegini sanmam. Ikinci nedende guncel Turkiye ekonomisinde (ne kadar begensen de) bu gitara bu kadar butce ayirmak istetecegini sanmiyorum. En azindan forumdaki bir cok baslik askida kalip sonuclanamiyor. Bunun da oyle olacagina inaniyorum. Dedigim gibi lafim sana degil, seni tanimam etmem ancak bu cok yaygin bir durum.