keni 23 Temmuz 2024 #1 Şehir İzmir Takasa Kapalı Fiyat 95000 Para Birimi TL Gitar sıfırdır ve hardcase ile muhafaza edilmektedir. İzmir'de evimde deneyebilirsiniz. Farklı şehirlere sorunsuz bir şekilde kargo yapabilirim.
Gitar sıfırdır ve hardcase ile muhafaza edilmektedir. İzmir'de evimde deneyebilirsiniz. Farklı şehirlere sorunsuz bir şekilde kargo yapabilirim.
keni 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Merhaba. Gitarınızın modeli nedir? Takas için aslında büyük bir miktar nakit olacak şekilde düşünüyorum
Merhaba. Gitarınızın modeli nedir? Takas için aslında büyük bir miktar nakit olacak şekilde düşünüyorum
evrenozlu 8 Ağustos 2024 #4 keni demiş ki: Merhaba. Gitarınızın modeli nedir? Takas için aslında büyük bir miktar nakit olacak şekilde düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... PRS S2 Standard 24. Tobacco Burst (ilk üretimlerden) üzerinde Seymour Duncan Slash Aph1n ve Sh4 set mevcut. Çok abartı olmadığı sürece üzerine makul miktarda nakit verebilirim
keni demiş ki: Merhaba. Gitarınızın modeli nedir? Takas için aslında büyük bir miktar nakit olacak şekilde düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... PRS S2 Standard 24. Tobacco Burst (ilk üretimlerden) üzerinde Seymour Duncan Slash Aph1n ve Sh4 set mevcut. Çok abartı olmadığı sürece üzerine makul miktarda nakit verebilirim
keni 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ilginiz için teşekkür ederim hocam. Malesef bana uymaz🙏🏻