benim amacım fakir fukara edebiyatı filan değil aylık 20 -30 milyar gelirim olsa yine almam.Adamların kar marji deli gibi yüksek.1200-1500 dolara olacak gitar 2500-3000 dolar.(Abd fiyatları için.Türkiye fiyatlarını zaten anlatmaya gerek yok.)Yani bilmiyorum ne kadar akla yatkın.Carvin ya da heritage de en az gibson kadar köklü bir kuruluş.Ama iki markanın da bu kadar uçuk fiyatları yok.En birinci gitara doğru gidiyor tartışma.Elimizde somut bir veri olması lazım ki kıyas edelim.Bu veri de en iyi fiyat/performans oranı olacaktır.Yoksa ben gibsonu seviyorum benim için zevkler ve renk tartışılmaz derseniz en birinci marka zaten gibson dır.Gitar deneme çalma olayı da çok değişkenli.Aynı marka modelin iki gitarı bile birbirine benzemiyor internetteki videolar ile kendi bakış açınıza göre çoklu istatistik yapabiliyorsunuz.Sizin elinizdeki gibson müthiştir ama çok berbat olan bariz fabrika hataları olan dolu gibson gitarlar da var.Carvin derken tabiki lespaul modellerinden bahsediyorum bu arada.
alın misal: Özellikle 8 50 den sonrasına bakın.Karşılaştırdığı ise kore bc rich...Bu videoda v220 carvin de var onunla aynı kulvar da olan gibson explorer.
her yanı fret buzz,bend'de ses gider tiksindim gitardan resmen.
alın misal: Özellikle 8 50 den sonrasına bakın.Karşılaştırdığı ise kore bc rich...Bu videoda v220 carvin de var onunla aynı kulvar da olan gibson explorer.
her yanı fret buzz,bend'de ses gider tiksindim gitardan resmen.