Merhabalar, jem 24 perde ve hsh manyetik dizilimine sahip, Lp ise çift humbakir ve sabit köprü tel uzunlukları birbirinden farklı ve çalım çok farklılaşıyor. LP çok caba sarfetmeden net sesler alabilecegimiz bir alet ama gerek ağırlık gerek 22 perde olması bence dez avantaj tel uzunluğu kısa olması bana göre avantaj.
Jem ise hsh manyetikler şahane bir edge köprü tam hatırlayamadım adını son perdelerdeki çalımı kolaylaştıran ayrıntılar incecik bir sap benim ellerim küçük sapı kavrarken işime yarıyor ve dip not köprüdeki teknoloji sayesinde bend yapıldığı zaman diğer tellerin akordu bozulmuyor çok uğraştım ama bozamadim.
Ama asla bir Lp sustainine sahip olamaz ve kıyaslanamaz.
Tavsiyeye gelince biraz klasik olacak ama 5 bin TL para vereceksen bence eline alıp tadına bakacaksın ben ibanez aldım🙂
Jem ise hsh manyetikler şahane bir edge köprü tam hatırlayamadım adını son perdelerdeki çalımı kolaylaştıran ayrıntılar incecik bir sap benim ellerim küçük sapı kavrarken işime yarıyor ve dip not köprüdeki teknoloji sayesinde bend yapıldığı zaman diğer tellerin akordu bozulmuyor çok uğraştım ama bozamadim.
Ama asla bir Lp sustainine sahip olamaz ve kıyaslanamaz.
Tavsiyeye gelince biraz klasik olacak ama 5 bin TL para vereceksen bence eline alıp tadına bakacaksın ben ibanez aldım🙂