- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 62000
- Para Birimi
- TL
Başlıca genel özellikleri titanyum zero fret, sap gövde birleşim yeri soloist yaklaşımla yapıldığı için alt fretlere inerken rahat çalım kolaylığı sağlıyor. Gövdede 9 delikli ağırlık hafifletme, maun gövde&akçaağaç kapak, sap maun ve rosewood klavye. Bu model normalde kılıfla satılır ama ben hard case ile birlikte satıyorum.
Üzerindeki modifikasyonlar :
Manyetikler : Seymour Duncan Alnico 2 Pro Slash Signature Burgular : Gotoh Magnum tipi kilitli burgular
Köprü : ABM 2504c Nashville tipi köprü (Burgulardan pahalıdır)
Ayrıca potans başları daha Les Paul görünümü almak için Dr. Parts potans şapkalarıyla değiştirildi ve truss rod kapağı siyah takıldı(orjinalini verecem).
Nakit ihtiyacım nedeniyle takas tekliflerini değerlendirmeyecem. Şehir dışına alıcı kargo risklerini kabullendiği takdirde paketleyip kargolayabilirim. Tercihen elden satış yapmak istiyorum.
Gitarın özellikleri : Gibson.com: Les Paul Tribute 2017 HP
Üzerindeki modifikasyonlar :
Manyetikler : Seymour Duncan Alnico 2 Pro Slash Signature Burgular : Gotoh Magnum tipi kilitli burgular
Köprü : ABM 2504c Nashville tipi köprü (Burgulardan pahalıdır)
Ayrıca potans başları daha Les Paul görünümü almak için Dr. Parts potans şapkalarıyla değiştirildi ve truss rod kapağı siyah takıldı(orjinalini verecem).
Nakit ihtiyacım nedeniyle takas tekliflerini değerlendirmeyecem. Şehir dışına alıcı kargo risklerini kabullendiği takdirde paketleyip kargolayabilirim. Tercihen elden satış yapmak istiyorum.
Gitarın özellikleri : Gibson.com: Les Paul Tribute 2017 HP