Annihilation mı abi ? O ukte kaldı içimde.Rastlaşamadık...Dur hele, eline geçti mi hiç o gitar? Reklamlarından falan gördüğüm kadarı ile harbi güzel bir gitardı.
Bu arada ! Annihilation 2 çıkmış.
Bu ise önceki model;
Annihilation mı abi ? O ukte kaldı içimde.Rastlaşamadık...Dur hele, eline geçti mi hiç o gitar? Reklamlarından falan gördüğüm kadarı ile harbi güzel bir gitardı.
Neredeyse 1984 EX'den daha başarılı diyebilirim.Uzun süre,aynı zamanlarda kullandım 2 gitarıda.1984'ü takasladım,korinayı ise 4-5 ay daha kullandım 🙂 Gibson olmasa hayatta satmazdım.Bende Black Pearl Korina Explorer var. Fena derecede seviyorum hatta bu aralar en çok çaldığım gitarım. Hardware'i cidden kötü ama manyetiklerini şahsen seviyorum. F/P sınıfında Korina Explorer bence gayet başarılı.
Neredeyse 1984 EX'den daha başarılı.Uzun süre,aynı zamanlarda kullandım 2 gitarıda.1984'ü takasladım,korinayı ise 4-5 ay daha kullandım 🙂 Gibson olmasa hayatta satmazdım.
5 olmasında 4 olsun... 😀 Çok fark ediyor gerçekten.Fiyat olarak Gibson 5 kat daha pahalı olduğuna göre 5 kat daha kalite farketti mi ?
@V_Bassman'de vardı annihilation anlatsın... 😀
cef votırs'da hastalık var galiba epiphone'la anlaşması bitince s.b. dreams çalacak onu bekliyorum. yaşıtları neşe içerisinde custom signature yaptırıyor adam ltd dv8-r çalıyordu. önemsemiyor anladığım kadarıyla.
adam dünyevi tahta parçalarıyla ilgilenmiyor. ben bu kadar hayvan olup bu kadar mütevazı ekipmanı olan adam görmedim.Cef çok andıreytıd kaldı yahu. Grup da adam da sevilmeyecek gibi değil halbuki.
adam dünyevi tahta parçalarıyla ilgilenmiyor. ben bu kadar hayvan olup bu kadar mütevazı ekipmanı olan adam görmedim.
gerçi biraz kayserililik var galiba, malikane gibi evi var. bizim gibi mal değil parayı gitara yatıracak... hepimizin çayyolunda vilyası vardı şimdiye püüüüü.
türk olsa parayı vosfogen golfe yatırır. maun araba tok ses çıkarıyor, ikinci eli sıfırından pahalı.Adam Kanadalı, kafa başka türlü çalışıyor demek 🙂 Gerçi Kanada'nın bazı yerlerinde emlak ucuz. Ama Vancouver'a zamanında yatırım yapmışsa bilemem tabii 🙂
padden başkan vardı, o da familya nedenlerinden bıraktı. kim lan bu hipster dingil diyordum, beni utandırdı padden.Kiralık müzisyenlerden ve stüdyo giderlerinden para kalmıyordur 😀 Bir insan neredeyse her albümde farklı insanlarla çalışır mı, bu kadar mı şanssız olunur grup arkadaşı bulmada 😀
pek çok kişi aksini söyler ama hemen hemen her elektro gitar aşağı yukarı aynı sesi verir
Dogru ekipmanla her gitardan her ses alinabilir mi demek istemis acaba? Kaldi ki bunu bile iddia etmek zor..Merhabalar. Bu kısmı yanlış anlayıp anlamadığıma emin olamadım. Sorma ihtiyacı hissetmekteyim bu yüzden.
Demek istediğiniz, bir stratın da, LP'ün de JEM'in de de aynı sesi verdiği midir? Yoksa başka bir şey mi kastettiniz?
Dogru ekipmanla her gitardan her ses alinabilir mi demek istemis acaba? Kaldi ki bunu bile iddia etmek zor..
Kast edilen o ise zaten cok yanlis bir onerme olur... Yani full maup bir LP, neredeyse akustik gibi ses verirken, kizilagac govdeli superstratin verecegi ses belli...Ben amfiye bağlamadan çıkan akustik sesi kastetmiş olabileceğini düşündüm.