janmoreye 31 Ekim 2006 #22 Whiskas demiş ki: Eheh evet biraz solakların yarasına tuz basmak oldu bu ama en azından sen kurtarmışsın paçayı 🙂 Bu arada tünel veya başka bir yerde hiç sıfır veya 2. el sg gören oldu mu? Hepsini görmek için tıklayın... Gitarları teşhir etmeyelim üzülürsün sonra 8O
Whiskas demiş ki: Eheh evet biraz solakların yarasına tuz basmak oldu bu ama en azından sen kurtarmışsın paçayı 🙂 Bu arada tünel veya başka bir yerde hiç sıfır veya 2. el sg gören oldu mu? Hepsini görmek için tıklayın... Gitarları teşhir etmeyelim üzülürsün sonra 8O
Whiskas 31 Ekim 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi #24 janmoreye demiş ki: Gitarları teşhir etmeyelim üzülürsün sonra 8O Hepsini görmek için tıklayın... "Aman abiii" diyorum ve susuyorum 😆 Edit: Evet srv de 1 tane sg standard var. Yolum Kadıköy'e düştüğünde mutlaka uğrayıp ellemek istiyorum o yavruyu 😀 (moreye'ın avatarından bahsetmiyorum 😆 )
janmoreye demiş ki: Gitarları teşhir etmeyelim üzülürsün sonra 8O Hepsini görmek için tıklayın... "Aman abiii" diyorum ve susuyorum 😆 Edit: Evet srv de 1 tane sg standard var. Yolum Kadıköy'e düştüğünde mutlaka uğrayıp ellemek istiyorum o yavruyu 😀 (moreye'ın avatarından bahsetmiyorum 😆 )
janmoreye 31 Ekim 2006 #25 secks demiş ki: senin avatar dururken gitarlarına bakan olacağını sanmıyorum valla 😆 Hepsini görmek için tıklayın... 😀 8O 😀 😆
secks demiş ki: senin avatar dururken gitarlarına bakan olacağını sanmıyorum valla 😆 Hepsini görmek için tıklayın... 😀 8O 😀 😆