Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"-Şarkım" diyebilmişsiniz ya, ona helal olsun.
CTRL + V yaparken eliniz çok yorulmadı umarım. SUNO ya yapıştıranlar; müzik okuyan, onlarca yılını enstrümana harcayanlarla aynı görebiliyor kendini. Nasıl bir özgüven... Valla bravo.
CTRL + V yaparken eliniz çok yorulmadı umarım. SUNO ya yapıştıranlar; müzik okuyan, onlarca yılını enstrümana harcayanlarla aynı görebiliyor kendini. Nasıl bir özgüven... Valla bravo.
Adamlar foruma bile bakmadan büyük özgüvenle "yapay zeka" işlerini tanıtmaya devam ediyor. Sonra linçlendik bilmem ne oluyor. Yetmiyor arada çatlak sesler yok efendim bunlar da "özgürlük", isteyen istediği kadar yapay zekası ile sevişir diyor, kimsenin yapay zekasına olan sevgisinde gözümüz yok ama getirip gözümüze sokmalarına cidden tepkisiz kalamıyorum. Trollere uygulanan sessiz kalma tarifesi uygulanmalı ama bilemiyorum, o kadar da yazdık:
yapay zekanın çalışma prensiplerine biraz bakınca zaten konunun bu araçlarla mümkün olmadığını hemen görüyorsunuz. insanlara bunu bu netlikte söyleyince hemen teknoloji karşıtı, cahil yaftasını yiyorsunuz ama işler aslında tam tersi çıkıyor çünkü yapay zeka sevici kitlenin bu arkadaşın nasıl çalıştığı hakkında gram fikri yok.
her şeyin kopya olduğunu ya da hiçbir "özgün" sonuç olmadığını iddia etmiyorum. makine öğrenmesi ile yapay zeka katmanlarındaki veriler, mevcut verilerden oluşturulmuş statik katsayılar gibi. günün birinde (ya da belki geliştirdilerse şimdi) kendi kendine makine...