Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ritter RGP5-D-NBK Akustik Gitar Kılıfı (Navy - Black) en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Ritter RGP5-D-NBK Akustik Gitar Kılıfı (Navy - Black) yorum ve fiyatını inceleyin.
www.1enstruman.com
tam tamına uyuyor 2 yıldır kullanıyorum hem hafif hem sağlam bir ürün tavsiye ederim.
Edit: Stokta yokmuş ama bir yerlerde bulursan tavsiye ederim. İstanbul'daysan Cangöz müzik getiriyor diye hatırlıyorum.
Gitar Kılıf & Çanta ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Gitar Kılıf & Çanta çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Bende bundan var sanırım, hepsiburadadan almıştım ama şimdi yok orada. Fotoğraftaki kadar kırışık değil. Kalınca bir kılıf. Çok bekletiniz yoksa, evde gitarı korusun, sağ sola da taşırken darbeden korusun diyorsanız ucuz yollu güzel çözüm. AS93 tutuyorum içinde.
Merhaba ben de şu an arayıştayım. As153 için kılıf bulmakta zorlanıyorum. Bildiğiniz uygun ve kaliteli kılıf var mı? İbanez as kullanıcıları hangi kılıfları kullanıyorsunuz??